Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje miejsce na ziemi

chcielibyście zamieszkać w Warszawie byłam tam na kilka dni całkiem fajne miasto

Polecane posty

albo tylko mi się tak wydaje...ceny (ciuchy) tak jak w całej polsce w galeriach, miasto czyste i zadbane, przynajmniej śródmieście...widać że miasto się rozwija ku europie ale czy warto....na pewno ceny mieszkań żeby tam kupić to kosmos ale czy poza tym jest drożej niż gdzie indziej???

Gość gość
Większość cen jest taka jak w innych miastach wojewódzkich. Tylko mieszkania wynajem/kupno są droższe i restauracje/usługi troszke droższe. Wg mnie sie opłaca, bo sam za 2-3 miesiące się przeprowadzam do Warszawy, Za 3-5 lat to połowa Polski tam będzie mieszkać :)

Gość gość
Fajne rzeczywiscie. Mieszkalam tam do 34 roku zycia i mi sie podobalo.

Gość gość
Ceny w marketach/sieciówkach są takie same w całym kraju. Komunikacja miejska podobny poziom co w reszcei kraju (np. Śląśka ma znacznie droższą), a Warszawa chyba najlepszą w Polsce. Największe szanse na pracę/karierę. Jak ktoś się wacha to nie ma co, pakować sie i przyjeżdżać.

hmmm...powiem tak że do teraz mieszkam za granicą(Niemcy, duże miasto) jest ok, też drogie życie niestety ale też zarobki lepsze niż w małych miasteczkach ale np w Warszawie już jest czysto pod względem narodowościowym, nie ma turków,arabów i innych tego typu...są tylko polacy, biali....im dłużej mieszkam gdzie mieszkam to to tym bardziej zaczyna mi to przeszkadzać...multikulti, porażka na każdym kroku tylko turki czy araby