Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet nie chce wymyślnych zaręczyn

Polecane posty

Gość gość

mówi, że tylko da mi pierścionek w pokoju i to będzie wszystko :( mi nie chodzi o to by zaraz się kosztował i wymyślał nie wiadomo co, ale by chociaż przygotował romantyczną kolację, zapalił świece itp. a on mówi że to głupota i nie będzie pajacował :( podsuwam mu różne propozycje, robię aluzje ale on nadal swoje...:( co o tym mysleć??? w ogóle nie wyraża chęci starania się o jakieś wyjkątkowe zaręczyny, nawet w necie mu sie nie chce szukać i mówi mi że ja wymyslam i za duzo sie naoglądałam filmow:(

Gość gość
pomóżcie!!!!

Gość gość
up up up

Gość gość
Współczuje...Mój facet też nie jest zbyt romantyczny ale myśle że nie aż do tego stopnia... Może po prostu taki ma charakter i uważa że takie "pajacowanie" jest głupie? A może chce zrobić ci jakąś niespodzianke i dlatego tak mówi?

Gość gość
ale wydaje mi się że chyba każda kobieta chciałaby by ten dzien był wyjątkowy i inny niz wszystkie...

Gość gość
No własnie, każda o tym marzy... Ale niektórzy faceci nie mogą chyba tego zrozumieć

Gość gość
najlepsze jest to, ze mu to tłumaczę, ze kobiety lubią takie rzeczy itp. ale on nadal tego nie pojmuje :(

Gość gość
a jaki jest w stosunku do ciebie jesli chodzi o okazywanie uczuc? też taki "męski" czy czuły, delikatny?...

Gość gość
to zależy, bo czasem jest dość romantyczny, chociaż ogólnie rzecz biorąc nie jest zbyt przesadny w uczuciach na co dzień, raczej powściagliwy

Gość gość
Głupot ci się zachciewa sapa pewnie niczego dla niego nie robisz

Gość gość
Może cięzko mu jest okazywac uczucia więc dlatego nie wyobraża sobie romantycznej kolacji podczas której miałby zadać ci to ważne pytanie. Wiem że jest c**przykro ale dużo w tej sprawie zmienić nie możesz bo nie da się go zmusić skoro tego nie chce.... A długo jesteście razem? Powiedzial ci że chce sie oswiadczyć czy to tylko takie twoje domysły?

Gość gość
powiedział mi ze chce to zrobić w najbliższym czasie, a jestesmy ze soba 6 lat

Gość gość
Pozostaje ci miec nadzieje że może jednak zaskoczy cie czyms pozytywnie :) Jesli będzie okazja powiedz mu może jeszcze jaki to będzie dla ciebie ważny dzień i że bardzo ci zależy żeby byl wyjątkowy i żebyś go zapamiętala do konca życia. Może w końcu cos do niego dotrze. Trzymam kciuki, powodzenia ;*