Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet nie chce romantycznych zaręczyn

Polecane posty

Gość gość

mówi, że tylko da mi pierścionek w pokoju i to będzie wszystko smutas.gif mi nie chodzi o to by zaraz się kosztował i wymyślał nie wiadomo co, ale by chociaż przygotował romantyczną kolację, zapalił świece itp. a on mówi że to głupota i nie będzie pajacował smutas.gif podsuwam mu różne propozycje, robię aluzje ale on nadal swoje...smutas.gif co o tym mysleć??? w ogóle nie wyraża chęci starania się o jakieś wyjkątkowe zaręczyny, nawet w necie mu sie nie chce szukać i mówi mi że ja wymyslam i za duzo sie naoglądałam filmowsmutas.gif

Gość gość
To ty wiesz w jaki dzien ci sie oswiadczy?? przeciez to niespodzianka

Gość gość
no wsominał mi ze może świeta, może sylwester ale teraz to juz sama nie wiem:( zero inicjatywy z jego strony, najlepiej to zebym sama sonie zareczyny wymysliła

Gość 30latmam
bez sensu że już wiesz o oświadczynach, nie będzie momentu zaskoczenia... Narzucanie mu jak ma to zrobić jest jeszcze bardziej bez sensu, to już musi wyjść od faceta. dziwnie tak to wszystko wygląda... zero jakiś emocji, zaskoczenia autentycznego szczęścia, takie to wymuszone i oczywiste jak robienie siusiu.Zakończ temat i przestań być mężczyzną bo to go zniechęca do starań.

Gość gość
mówi ci że się z tobą zaręczy? a to dobre ;D Może jednak coś planuje tylko ci nic nie mówi żeby choć jakiś element zaskoczenia był.

Gość gość
dla mnie to byłby wyjątkowy dzień więc boję się że on da mi tylko pierścionek i bedzie po wszystkim :( bo on tak to rozumie

Gość takajadziwna
Autorko ile macie lat? bo mam wrażenie że oboje nie dorośliście do zaręczyn. Dziecinada taka, macie po 18 lat czy co?

Gość gość
ja mam 22 on 24

Gość gość
No właśnie w jakim wieku jesteście?

Gość gość
jestesmy ze sobą 6 lat

Gość gość
A nie sądzisz , że to wszystko za wcześnie? macie gdzie mieszkać?

Gość gość
a nie mieszkacie czasem na wsi?

Gość gość
i tak już długi ze soba jestesmy to po co dłuzej zwlekac skoro chcemy ze sobą być i wiązemy ze sobą przyszłość?

Gość gość
Daj chłopakowi spokój bo się odmyśli jeszcze :)

Gość gość
masz problem dziewczyno ;D po co się z tym tak spieszycie, małżeństwo to nie zabawa a prawdziwe życie.

Gość gość
Czyli najwyższa pora się rozstać. 6 lat to już za długo razem. Wyprały się uczucia a Ty chcesz romantyczności. Dajesz mu i jest mu dobrze, po co ma się wysilać. Czas na zmiany...

Gość gość
chyba tak zrobię on mi da pierścionek pocałujemy się może a potem będziemy może oglądac tv:( mega romantyczne oświadczyny

Gość gość
a jakie ty byś autorko chciała zaręczyny jestem ciekawa?? czego oczekujesz od niego?

Gość gość
wmawiam sobie ze taki ma charakter i dlatego tak sie dzieje

Gość gość
A co ma klękać przed twoją mamusią? tego się już nie praktykuje, ciesz się chwilą a nie wymyślasz

Gość gość
chce np. romantyczna kolacje, zapalone swiece itp.

Gość gość
Nie rozumiem autorki, zaręczyny jakie by nie były są wyjątkowe i piękne. Marudząc swojemu chłopakowi doprowadzisz do tego że jeszcze raz przemyśli czy na pewno chce być z taką histeryczką która musi dostać to co chce. Zastanów się, on jest mężczyzną to musi wyjść od niego! co z tego że zrobi tak jak chcesz jak to nie będzie jego inicjatywa!! zadowolą cię takie wymuszone oświadczyny? chyba nie.

Gość gość
zgadzam się z wypowiedzą wyżej