Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onad sgnonbvt rc

doradzcie mi cos szybko prosze co mam wybrac

Polecane posty

Gość onad sgnonbvt rc

chce powiedzieć pewnemu chłopakowi o tym co do niego czuje a czuje wiecej niz planowałam, i musze a moze chce mu to powiedziec ale nie wiem jak, bo nie mamy mozliwosci spotkania sie i nie wiem czy napisac na fb czy moze jednak list? i powiedziec wszytsko co chciałbym aby wiedział, czy to fb i krótko i na temat? prosze szybko doradzcie

Gość gość
fb? juz mail lepszy

Gość a kiedy zmądrzejesz
juz

Gość onad sgnonbvt rc
no własnie, ale na @ tez tak nie koniecznie chciałabym ja w ogole nie chce przez internet, dla mnie to głupota wyznawac sobie uczucia przez neta wiem wiem staroswiecka jestem, ale list w dzisiejszych czasach to nie bedzie zbrodnia prawda?

Gość onad sgnonbvt rc
zastanawiam sie nad tym bo słyszałam ze faceci wola krótkie i jasne komunikaty ale nie wiem czy to prawda, podejrzewam ze tak. jak na pisze na fb to bedzie krótko prosto i jasno a jak list to troche dłuzej. chciałabym napisac ten list, bardzo sie wygłupie jak sie na niego zdecyduje??

Gość onad sgnonbvt rc
nie zadzwonic nie dam rady, zatka mnie i tyle bedzie, choc moze to by było lepsze

Gość Łona jest Aniołem
jak nie czuje podobnie do ciebie (a przeważnie to się czuje ) to ja bym sobie darował wyznania ,a jak czujesz że czuje to jak najbardziej.

Gość gość
"Nic tak nie plami honoru kobiet jak atrament" Jeśli już musisz pisac, to napisz list. Przeczyta, nawet długi, ale musisz liczyć się z tym, że odpowiedzi może nie być.

Gość onad sgnonbvt rc
tak ja wiem, że odpowiedzi nie będzie, zdaje sobie z tego sprawe, i wiem ze bedzie w ta albo w ta ale musze się w koncu dowiedziec na czym stoje, a pisanie przez fb wydaje mi sie takie prymitywne, takie jak dla dzieciaków w gim, jesli nie uda się to tzn jesli On nic nie czuje a szczerze to sama nie wiem bo On mi cały czas mylne znaki wysyła to bedzie mi łatwiej z tego wzgledu ze nie długo koncze studia i wyjezdzam z miasta wiec nie bede tak czesto tam zagladała jak teraz a On zostaje

Gość onad sgnonbvt rc
a dlaczego chce mu to powiedziec? bo tak jak powiedziała raz czuje ze moze jesdnak On cos, bo zazwyczaj to ja sie dołuje i mam czarne mysli, i wmawiam sobie ze On jednak nic, a On wysyła mi buziaki mówi ze teskni, twierdzi ze jest zazdrosny o innych, chce sie spotykac, i własnie miedzy innymi takie cos utwierdza mnie w przekonaniu ze moze cos do mnie czuje, bo w sumie wole teraz wiedziec , bo wszyscy mi mówia zebym powiedziała bo kiedys moze byc za pozno, i dlatego chce postawic wszytsko na jedna karte, jak to mówia kto nie ryzykuje ten nie pije szampana

ciekawa jestem co on zrobi. ja bym dała spokój z takim niezdecydowanym tchórzem. jak sam nie wie czego chce albo nie umie się za to zabrać to szkoda na takiego czasu.

Gość onad sgnonbvt rc
no tak, byc moze masz racje ale ja własnie nie wiem na czym stoje i strasznie mnie to meczy, ja go naprawde kocham i chce wiedziec co i jak, bo tak to cały czas bede sie meczyła i czekała ze moze jednak napisze czy spotkamy sie a nawet jak na moj list nic nie odpowie to wtedy bede wiedziała ze nie jest mnie wart i bedzie juz inaczje nie mówie ze lzej ale bede wiedziala

kochasz go? hmmm ja bym napisała mail. podobnie jak list ale szyciej go dostanie. albo na jakims komunikatorze, gg albo na fejsie taki czat jest? tak prawie jak rozmowa na zywo bo od razu otrzymasz odpowiedź i zobaczysz jak szybko zareaguje

Gość onad sgnonbvt rc
no tak ,zgadza sie ale nie wiem mam wrazenie ze pisanie o takich rzeczach przez gg czy fb jest dziecinne, a jedden plus to taki ze bede widziała kiedy odpisz

Gość onad sgnonbvt rc
najbardziej boje sie tego ze nie zareaguje w ogóle, np wyloguje sie albo cos i nie bede wiedziała czy wylogowac sie z fb czy czekac na zbawienie,

Gość onad sgnonbvt rc
a może zle robie? może nie powinnam mu tego mówić tylko po prostu po pstudiach zniknac?

Gość onad sgnonbvt rc
jest tam ktoś?