Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość tych idiotek

Polecane posty

Gość gość

K***a jego mać, siedzą tylko zjebki na kafe i narzekają jakie one biedne, samotne i opuszczone. Ale ja się k***a nie dziwię że są same, kto by chciał takie zjebuski. Wszędzie tylko tematy pt. Samotne święta, samotny sylwester, jaka ja jestem samotna, nikt mnie nie kocha, nikt mnue nie chce itp.Jakby svki były normalne to by na pewno tu nie narzekały.l

Gość gość
ale bulwers....

Gość gość
S********j!!!! Co piąty temat ,, jestem samotna, placzę, nikt mnie nie chce, i jak tu się nie bulwersować?

Gość gość
jesteś m czy k?

Gość fdsafsfdasasas
ciesz sie poki mloda jestes. Poczekaj az kolezanki pozakladaja rodziny. Jak jeszcze nie zwiazesz sie z nikim, to wtedy odczujesz na wlasnej skorze. Nie zycze ci tego. Wesolego sylwestra.

Gość gość
pewnie g

Gość gość
Mam męża i dziecko. Też kiedyś tak się potwornie czułam gdy ich jeszcze nie miałam. Ale wzięłam sie w garść, otwarłam się na ludzi i teraz jestem szczęśliwa. Ale nie użalałam się nad sobą. A jak te kretynki zamykają się w swoim świecie i widzą tylko swoich idoli, a potem k***a narzekają.

Gość gość
nie spinaj się ta bo pękniesz 🖐️

Gość gość
Po prostu denerwuje mnie coś takiego. Do cholery, ludzie mają gorzej. No ale te głupie, puste idiotki tego nie zrozumieją. Przeież one są takie biedne i samotne.

Gość gość
Bo są biedne i samotne a zbyt zmanierowane przez media żeby coś z tym zrobić .

Gość gość
ale nie musisz od razu je wyzywac, nie czytaj i po problemie, wlasnie to jest zalosne na kafe,,,,,,,, totalna chamowa :O

Gość edekzfabrykikredek
Dobrze nawijasz lalunia. Zamiast domnie wpasc chata k***a dziada wolna caly czs to one tylko pierdzelom ze samotne ,co za baby:-)

Gość gość
Ale to jest kretynizm. Zamiast wyjść z domu i poznawać ludzi, one użalają się nad sobą.

Gość gość
Ktoś ich widocznie tego nie nauczył

Gość gość
A kto je ma takich rzeczy uczyć?! Skoro są takie samotne, to niech wyjdą do ludzi i już nie bedą. Miałam w życiu tygodniowy okres, gdzie siedziałam smutna w domu. Ale postanowiłam sobie, że tak nie będzie. Wyszłam do ludzi, chodziłam do klubów, na okoliczne uroczystości I proszę znalazłam męża, mam dziecko.

Gość gość
i co, myslisz ze takim gadaniem zmienisz ludzi? nic to nie da, ale rozumiem, trza bylo gdzieś wyrzucic swoja wscieklosc :P

Gość gość
Trzeba sie ruszyc i wyjsc z inicjatywa a nie czekac jak krolewny.

Gość gość
Cóż widocznie od dzieciństwa uczono je że nimi są .

Gość gość
Czekają na księciniów na konikach.

Gość gość
Jakbym tak miala reagowac jak Ty na te tematy ktore mnie wkur..... na tym forum, oj to pewnie juz dawno bym zeszla z tego swiata, przez nerwy ;)

Gość gość
:-) zas pani orrrtograf sie zjezyla hihihi:-)

Nawet nie wiecie jak czasami jest ciężko; kiedy dusza chce aż krzyczeć, a ty nie możesz nawet wypowiedzieć słowa. Nie jesteś w takiej sytuacji i nie masz poje jaki to jest wewnętrzny ból co noc łagodzony muzyką, by znowu kolejnej nocy zabierał mi wszystkie łzy. Boję się ludzi, mam fobię społeczną i uwierz mi, że wyjście do ludzi jest conajmniej trudne. Autorko tematu masz męża, dzieci. A mnie czasem na prawdę brakuje osoby, którą mogłabym tak najzwyczajniej w świecie kochać. Więc proszę, nie krytykuj i nie obrażaj osób o których nic nie wiesz. Tak samo ci twierdzący, że jesteśmy królewnami. Może niektórzy mają wysokie mniemanie, nie wiem, nie oceniam. Ale ja mając zapytać się o coś w sklepie odczuwam ogromny lęk, nie mówiąc już o jakiś kontaktach z ludźmi.

Gość gość
Myślę że w tym topiku nie chodzi o osoby chore :)

Gość gość
Ty głupia k****, choroby da się wyleczyć. A ty oprócz tej całej fobii masz chyba zjechaną całą psychikę. Nie rozumiem jak można być tak debilnym. KRZYK WEWNĘTRZY ahahaha!!! Seelenschmerz, idź się zabij.

Gość edekzfabrykikredek
Selen-costam wylecze cie z tej dolegliwosci jestem smialy oblesny i zdrowy erotoman ,zmienie cie z kopciuszka w rozdartom papuge:-)

Edekzfabrykikredek- nie, dziękuję. A wy potraficie tylko obrażać innych? Nie jesteście w mojej sytuacji i nie wiecie jak to jest. Cieszcie się, że jesteście szczęśliwi, że macie zdrową psychikę. Życzę Wam wszystkim choć odrobiny empatii i szczęśliwego Nowego Roku.

Gość gość
Tutaj są anonimowe , więc mogą się wyżalić , a w życiu prywatnym pewnie nie narzekają , więc nie widzę problemu.. Ja sama jak mam jakiś problem albo po prostu doła , to wole napisać na forum , niż żalić się znajomym i zawracać im du**pe bo tak naprawdę to i tak ich to nie obchodzi , a może nawet się cieszą.

Jak mi któryś temat nie odpowiada to zwyczajnie go nie czytam. Lepiej żeby ludzie pisali o normalnych życiowych sprawach, niż popieprzone tematy,, zrobiłam kupę w podpaskę"