Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szuka ktoś koleżanki na dzisiaj z okolic Warszawy

Polecane posty

Gość gość

tak się jakoś złożyło ;P jak ktoś (nie ukrywam że najlepiej płci żeńskiej) ma ochotę wyjść dokądś dzisiaj niech się nie waha ;)

Gość gość
z okolic? a może być z samej Warszawy? :) co byś chciała robic? klub czy stadion? jak cos to ja jestem chetna:)

Gość gość
umówcie się dziewczynki ze sobą i bawcie się ładnie, bo głupio siedzieć w domu na doopie :)

Gość gość
czasem tak wychodzi, że koleżanki nas wystawiają i co wtedy? szukamy nowej ;) nie widzę w tym nic dziwnego

a tak z ciekawosci zapytam, czemu z jakims gosciem sie nie umowicie? robicie damskiego sylwestra??? :D

Gość gość
z samej Warszawy jak najbardziej, bo i tak miałam z Piaseczna dojechać na wydarzenie, które się niestety posypało :P co do postu, że się porobiło - można se pogadać o wszystkim, wysłuchać żalów na życie ;) i nawet jak się urżniesz porządnie z drugą dziewczyną to masz jakiś leciuchny cień pewności, że dziewczyna ta nie będzie ojcem twojego dziecka x)

Gość gość
jak się urżniesz porządnie z drugą dziewczyną to masz jakiś leciuchny cień pewności, że dziewczyna ta nie będzie ojcem twojego dziecka x) x Oj nie ryzykuj, pewności nie ma

Gość gość
i tak zawsze lepiej poznać kogoś nowego niż zastanawiać się dlaczego ktoś z kimś musiał się akurat teraz poprztykać :P

w wawie to teraz jak chcecie gdzies isc to wiem ze miejsca sa w stodole, hybrydach, tych wszystkich proximach i remontach, potem drozsze w kuli, i hayacie, no i jeszcze drozsze w pure nad zlotymi... a jak chcecie sie urznac pod mostem to teraz najlepiej pod poniatowskim bo remonty sa... :D mozna sie schowac... :P

Gość gość
pewnie, że tak;) zacząć nowy rok w nowym towarzystwie to musi być ciekawe, będzie zupełnie nowy, odmienny rok, to jak? jaki plan?

Gość gość
ja już mam kilka klubów na oku i to żaden z tych, które wymieniłeś :P a Ty zbere jak spędzasz ten wieczór?

Gość gość
w sumie to o jakieś klubiszcze można zahaczyć :P :P jakby ktoś miał ochotę, to podaję giegie ;) 46743240

oj blagam nawet nie pytaj bo jak o tym pomysle to az mnie telepie. w skrocie - mialy byc gory ale rozpuscil sie snieg. potem miala byc warszawa ale moja zaba miala problem z dojazdem, nastepnie mialo byc u mnie w domu (tym poza wawa) ale znowu wyszedl klopot. ostatecznie wczoraj postanowilem ze baluje w wawie. klubu wam nie dam bo zbyt latwo rozpoznalybyscie mnie po granatowym garniaczku... :D:D:D

Gość gość
spiszę ten numer i odezwę się później, bo na tym kompie z którego teraz piszę nie mam gg ;p i od której masz czas? myślałam ,żeby zacząć pić o 18 albo 19 i o 20 do klubu

Gość gość
spiszę ten numer i odezwę się później, bo na tym kompie z którego teraz piszę nie mam gg ;p i od której masz czas? myślałam ,żeby zacząć pić o 18 albo 19 i o 20 do klubu

Gość gość
właśnie się zastanawiam jak to zrobić i szukam klubów, które nie przypominałyby przesadnie Stodoły (tak małą, jak i wielką literą x), ale jednocześnie nie byłby to bal w maskach, bo nie ukrywam, że to nie jest moja rzecz x)

a do jakiej kwoty chcesz...? ps. kolezanko od gg... :D nie za mloda jestes na kluby...? :D hahaha

Gość gość
no to wlasnie te co mam na oku nie sa jak stodola czy remont :) tez nie lubie takich klimatow, wystarczy stroj jak na zwykla impreze, sama tez nie będę się stroic nie wiadomo jak,sukienka mini, koturny, fryz i tak się pewnie rozpadnie 10 minut po wyjściu z domu :P

Gość gość
za młoda? to ile masz lat? zbere, to ja też nie powiem jaki klub:P chyba,ze nie masz z kim spedzic, jestem mniej więcej w Twoim wieku (kilka lat mlodsza)

Gość gość
w styczniu 19, więc chyba z wiekiem nie jest tak upiornie :P wejściówka w moim przypadku to tak trzy stówki maksimum, ostatecznie chciałabym coś zjeść 2 stycznia x)

tajemnicza jestes jak szynka z puszki... :D :P ale bardziej w strone remontu, czy strone 70-tki, czy np platinum albo dawnego egist (jesli kojarzysz)?

Gość gość
jeden z tych klubow jest w centrum miasta, o to nie przesadzajmy, 18 lat skończone, chociaż do niektórych nie wpuszczaja przed 21 rokiem zycia,ale może dzisiaj tak nie będzie, mam kluby gdzie wejście jest za free albo 20-40zl, to chyba nie tak zle

Gość gość
wiem, bo kiedyś pisaliśmy tu :P chyba,ze zmyslales dobra nieistotne

akurat co do rozpoznania to mam swoje zdanie na ten temat i pare zyciowych doswiadczen z wawy... :P takze dzieki za uwage ale swoje wiem... :P

Gość gość
się musiałam wylogować na ten moment, wejdę na gadu za godzinkę ;) patrzyłam właśnie na ofertę Dekady, troszkę przaśnie jak dla mnie zresztą! nie powiem, że jak ktoś ma cynk na coś niedrogiego, to też bym się skusiła, w ten sposób można oblecieć klubiki, a nie zostawać przy jednym, który i tak się znudzi po pięciu minutach x) Platinium takie różowiaste i zaraz zobaczę czy na moją kieszeń :P

Gość gość
to ja tez odezwe się później, tylko żeby tam isc trzeba kliknąć weź udział w wydarzeniu na fejsie ale to chyba nie problem, masz fejsa? jakby się ktoś jeszcze chciał przylaczyc to fajnie im nas więcej tym weselej ;) oby wypaliło :)