Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z kim się spędzi sylwestra z tym się będzie cały rok

Polecane posty

Gość gość

w radiu właśnie mówili,prawda ?

Gość gość
czyli, ze ja bede caly rok z d******* ?

Gość gość
na to wychodzi

Gość gość
Guzik prawda , z tymi osobami spędzałam Sylwestra ( a było ich już trochę -;) ) to bzdura jedna wielka - bo nie byliśmy ze sobą cały rok -;) Zabobony!

Gość Kinky stillness
Jak sie będzie grzeszyło za życia, to całą wieczność spędzi sie w piekle w agonii ? Nie słucham tego radia, ale to prawda ?

Gość Pluto Kuiper Express
Jaka wigilia taki cały przyszły rok lub jaki Nowy rok taka jego reszta. To by było poyebane gdyby okazało się prawdą bo nie daje szans na zmiany każdemu. Ja jestem sam cały rok, chcę żeby się coś zmieniło w przyszłym ale Sylwestra jestem zmuszony spędzać sam.

Gość Kinky stillness
Ale do piekła idzie dusza, a ciało sie rozpada, więc tylko uciechy duchowe wchodzą w gre....

Gość gość
Fiku miku zarzyj psychotropy

Gość gość
fiku podobno mialas byc ze znajomymi a teraz piszesz ze sama...haha

Gość Traveller
Jakie trzeba mieć IQ żeby wierzyć w takie rzeczy? Aż nie chce się wierzyć, że takie zidiocenie panuje...

Gość Kinky Jung
Fikuś. . . . spokojnie, yyyyyy..... no ten teges.... ciało wpływa na uciechy umysłu, i kreuje doświadczenia, pamięć. I ogólnie "pamięciówki". W piekle dusza będzie miała wieczność na uciechy psychiczne powiązane z pamięcią "ciała" które zostało w ziemi i jedzą je dzdżownice :) No chyba ze pamięć jest ściśle związana z ciałem, umysłem mózgiem to wtedy bruneci staną sie nieistotni bo nie będa istnieć w umyśle, w pamięci.. . i tak dalej :) pozostanie czysta świadomość "dusza", bez pamięci o nieziemskich brunetach z włochatymi klatkami piersiowymi :) Nie ma co płakać nad rozlanym "brunetem" ;)

Gość gość
Nie będzie pamięci o fizycznych formach brunetów.... Być może uczucia będą.... nie wiem bo nie pisze z zaświatów tylko z Wrocławia :P Albo jedno odczucie bycia, takiego bez koncepcyjnego umysłu który zdaje sie byc ściśle związany z fizycznym mózgiem :) Możesz tego doświadczyć, jeśli przed zaśnieciem sie wyciszysz i uda Ci sie nie myśleć o niczym, bo myśli to słowa, zdania, język, sposób komunikacji z brunetami :)

Gość Kinky Smile Jamaica
Czyli nawet jak za 100lat ciało Fikuśnej sie rozpadnie to jaźń będzie sie dalej komunikować z brunetami całego wszechświata na wyższym duchowym poziomie, coś na wzór wiecznego orgazmu duszy :):):)

Gość gość
Fiku przecież ty masz bruneta, tfu diabła za skórą.

Gość takak sobie jaaaaaaa
g***o prawda - zeszłego sylwestra spędziłam z facetem a w marcu go zostawiłam. Później już go nie oglądałam na szczęście :)

Gość superoowo
g***o prawda :)