Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boleśnie porzucona w ciąży

Polecane posty

Gość gość

witam. Od 1,5 roku spotykalam sie z mężczyzna, ktory jak to zwykle bywa na poczatku byl ideałem. Kochalam go calym sercem nigdy bym go nie zostawiła. Po pol roku dowiedziałam sie ze jest w trakcie rozwodu, ze ma trójkę dzieci ale oczywiscie pieknie mydlil oczka ze tylko mnie kocha. Żonę zawsze zdradzał bo nigdy nic nie czul do niej. Ja głupia pina mu zaufalam. Poznałam jego rodzinę, pokochalam jego dzieci i wszystko bylo ok. Do czasu az zaszła w ciążę. Odniósł na mnie rękę w tamtym tyg. A jestem w 31 tc. No a w wigilię wrócił do zony. Teraz mnie wyzywa od najgorszych i mowi ze chba byl nacpany ze zrobil mi dziecko. Dziewczyny jak zyc ?

Gość gość
Zadał cierpienie żonie, zada i kochance. Dobrzy faceci trzymają się przysięgi, a jak są szuje to tak się zachowują i tu masz przykład. Twój błąd ( może i nieświadomy) ale teraz i tak musisz za niego zapłacić. Odetnij się od tego, tylko dziecku zaszkodzą takie nerwy.

Gość gość
Paskudny z niego facet, prawie taki jak mój, ale liczę,że nowy rok 2014 przyniesie zmiany i nigdy więcej już przez dupka płakać nie będę czego i Tobie życzę, a co zrobisz z dzieckiem? Urodzisz?

Gość gość
A ma nie urodzić w 31 tygodniu? :P Oj, myślenie nie boli...

Gość 30latmam
Jest złota zasada- jeśli zdradzał żonę będzie zdradzał kochankę i tak dalej... Życie z nim nie ma sensu, chyba że chcesz być cierpiętnicą. Będzie cię zdradzał, bo taki już jest. Zażądaj od niego alimentów na ciebie i dziecko, nie mniej skrupułów i nie udowadniaj że dasz sobie radę bez jego pieniędzy bo frajer tylko się ucieszy że nie ma problemów.Niech płaci a Ty wyciągnij wnioski z błędów.Powodzenia

Gość gość
Kobieca intuicja

Gość dfsfdsdfs
no tak , ale teraz twoje szanse na znalezienie faceta sa bliskie zero ..Kto by chciał panne z dzieckiem ?

Gość dullnotko
To po co sie pieprzysz wy wszyscy tylko te jęki.

Gość gość
jego zona z trójka dzieci znalazła faceta. Ja mam 25 lat więc mysle ze nie bedzie tak złe. Kiedy zadzwoniłam zeby powiedzieć mu ze krwawilam w nocy i ze boję sie kazal mi sie odpi... Bo ma teraz swoja rodzinę. Dziecku nawet nazwiska nie chce dać. Wyprowadziła sie z mieszkania ktore razem wynajmowanych do rodziców. boje sie przyszłości

Gość gość
Byłaś u lekarza z tym krwawieniem? Musisz się jakoś zdystansować, myśleć pozytywnie, żeby stres nie zaszkodził Tobie i dziecku, masz oparcie w rodzinie albo jakichś przyjaciół? Byłoby Ci łatwiej to przejść, trzeba się modlić. Wierzę, że się ułoży.

Gość gość
No i masz prawo do alimentów

Gość gość
do alimentów i koles musi ponieśc czesc kosztów za wyprawke dla dziecka

Gość gość
" Kiedy zadzwoniłam zeby powiedzieć mu ze krwawilam w nocy i ze boję sie kazal mi sie odpi..." i co?? długo jeszcze będziesz w nim zakochana? nie rozumiesz, że on Cie nie chce? Kochana, po urodzeniu wniosek o uznanie dziecka i alimenty, jednocześnie ogranicz mu prawa do dziecka, bo przecież porzucił Cię w ciąży. A nazwisko? a po co nazwisko dziecku po nim dawać, lepiej Twoje.

Gość gość
ja jestem w tej samej sytuacji, mam alimenty, dostalam z apolowe wyprawki, dziecku dalam swoje nazwisko bo po co ma nosic takiego bydlecia. Zyje nam sie ok

Gość gość
dziewczyny jesteście niesamowite bardzo mi pomagacie. Kiedy moge ubiegać sie za połowękosztów wyprawki? Wiem ze bedzie pracowal na czarno i ze bedzie problem z ustaleniem adresu bo takie same problemy chcial robic zonie. Tylko ze ja sie nie zgadzała na to.

Gość gość
Zalozylam ten wontek w najgorszych chwilach mojego zycia.... i teraz sie powtorzyl, miesiac przed porodem chlopak wrocil, byl przy porodzie, razem ze mna przez 3 miesiace wychowywal nasza corezke az do wczoraj... znowu od tak wrocil do zony

grzech zawsze rodzi cierpienie i większy grzech tym wieksze cierpienie zwłaszcza z dekalogu np 6 przykazanie sex przedmałżeński po ślubie sa to zdrady lub pomiata jak szmata

Gość matti222
Tylko potępiacie tego człowieka,a przecież to on dał jej ten cudowny skarb,rozkoszne dzieciątko dla którego warto żyć.To jego nasienie zapoczątkowało powstanie nowego życia.Ale wy baby widzicie tylko złe strony.

Gość gośćPati
Nie wiem, ale zapomnij o nim, bo do konca zycia razie u ciebie a raz bedzie u zony... bezsensu... wiem ze łatwo sie pisze, ciezej bedzie zrobic.. ale zrujnuje ci zycie.. albo niech sie okresli , bo ty i dziecko zabawką nie jesteście.

Gość gość
Tylko do siebie miej pretensję .Facet szukal darmowego seksu i dostał.Nie planowal z Toba miec dzieci ani zakladac rodziny . Znam taka jedna naiwna 4 dzieci ,kazde z innym zonatym . Kobiety gdzie macie mózgi w ... ? Szkoda mi bardzo dziecka ,nie Ciebie .

Gość gość
gdyby nie planował ze mną byc to raczej by nie przedstawil mi swojej rodziny i z pewnoscia by nie mowil im ze chce wziac ze mna slub i byc ze mna do konca zycia. Moje dziecko nie potrzebuje wspolczucia ani nic takiego bo opiekuje sie nia najlepiej jak potrafie. Czytalam sporo w necie o takich przypadkach i z tego co widze to jest choroba niektorych mezczyzn majaca podloze w dziecinstwie...mianowicie mezczyzni ktorzy nie dostali milosci od rodzicow nigdy nie beda kochac. Oczywiscie wrocil od niej do mnie po kilku dniach, on niby znowu sie stara a ja udaje ze mnie to nie boli...to jakis koszmar.Chce zeby byl przy mnie i malej... ale coraz czesciej mysle o tym jakim kosztem to robie. Jego zona oczywiscie nie wie gdzie on jest i ma to gdzies bo chce zeby tylko przynosil jej pieniadze.

Gość gość
sex przedmałzenski zawsze przynosi cierpienie i dla tego bóg wmyslił sluby

Gość gość
Minęło trochę czasu, mała ma już prawie rok a sytuacja sie nie zmieniła, nadal mnie zdradza, nadal cierpię i płaczę po nocach. zaplacił mi na małą dwa razy przez ten rok, wiecej pozyczył niż dał. mi sie konczy wychowawczy, nie mam jak wrocic do pracy, on stwierdzil ze wraca do zony, bo bio sie sprawy rozwodowej....nie wiem co mam robic ze soba

Gość gość
idz do psychiatry!

Gość gość
Niestety masz rację, wszyscy z mojego otoczenia mówią - dziewczyno ogarnij się! Jesteś młoda po co Ci on... , ale to taka głupia tesknota albo jakies wyimaginowane uczucie. Mieszkam teraz na malenkiej wiosce, nie mam tu ani znajomych ani nikogo, jedynie moge z rodzicami porozmawiac bo tylko ich widuje. Boję się samotności. Najgorsze co moze byc to wybaczyć zdrade za pierwszym razem, bo jak byl raz to bedzie drugi, trzeci.... a Ty bedziesz glupia pindo tlumaczyla sobie, raz wymaczylam, wybacze i drugi, jestem silna dam rade z tym zyc....niestety tak to nie dziala, to autodestrukcja....

Gość ewunia 28
Cześć szukam i szukam miejsca gdzie się mogę wygadać ja mam troszkę inny problem też facet mąż nie zostawił mnie ale odsunął się ode mnie jestem w 35 tyg ciąży i nie mam jego wsparcia praktycznie od początku dodam że to 2 ciąża sam chciał mieć drugie dziecko nastawiał się na dziewczynkę a jak się okazało ze to 2 chłopiec jakby przestał się cieszyć nie pomaga mi w niczym wstaje o 6 zaprowadzam syna do przedszkola przychodzę sprzątam piorę prasuje gotuje zajmuje się naszym psem któremu też trzeba posprzątać kojec ugotować potem biegnę po synka do przedszkola jemy zajmuje się małym potem "maż" wraca trzeba mu dać jeść i posprzątać po nim jeszcze wykąpać malutkiego i położyć go spać a facet siedzi i nic go nie rusza że nie mam siły chodzić na koniec dnia że tu mnie boli tysiąc razy już z nim rozmawiałam i nic a jak chodzi o sex to też nic bo jestem za ciężka i nam niewygodnie nic go nie interesuje ostatnio spadłam ze schodów na szczęście się nic nie stało dzidziusiowi ale on nawet nie zareagował co ja mam robić bo już nie wiem jak sobie radzić ani prośba ani groźbą nie mogę nic wskórać jakbym wiedziała że zrobi się z niego taki tyran psychiczny to nigdy za żołnierza za mąż bym nie wyszła!!!!!! a jak patrze jak mój synek za nim tęskni i płacze jak on go odrzuca to serce mi pęka .....

Gość gość
ewunia, co masz zrobić ? zrób sobie trzecie dziecko skoro głupia jesteś rozwiedź się i tyle po co ci facet którego musisz obiegać a i tak ci nie pomaga ? o kasę ci chodzi ?

Gość gość
Ja nie wiem, po co sie tak umartwiać. Dziecko ma dwoje rodziców, równie dobrze może mieszkać z tatusiem, a Ty jemu 300 zł alimentów i jesteś wolna i swobodna. A jego żonie szybko znudzi się zabawa w dom z facetem, który przyprowadza cudzy przychówek. Zostanie sam ze wszystkim na głowie. I to byłaby najlepsza zemsta.

Gość gość
taki typ faceta podrzucił by dzieci własnej matce albo szukał innej idiotki która się dziećmi zajmie