Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto będzie dziś na kafeterii po 20

Polecane posty

Gość gość
Ja będe się z wami bawić - Klarka :P Bede gdzieś o 21 :)

Gość gość
Zycze udanej zabawy! Mnie nie bedzie bo wychodze. A wy - glowa do gory :-)

Gość vroclavianka25
Jak Cię nie będzie to się nie odzywaj, autorka już pisała, że robi listę tych co będą a nie tych co ich nie będzie :P Co do tematów rozmów... przy kilku głębszych języki się rozwiną i na brak tematów pewnie nie będziemy narzekać;) P.S. Ja już piszę z proxy bo ciągle mi się spam włącza, chyba ktoś tu chce mnie zbanować ale nie ze mną te numery ;p

Gość gość
ja tez bede

Gość gość
Dobra moje tematy bo wy to jacyś mało aktywni jesteście: 1. Od 20- 21 Gdzie chciałabym pojechać na wycieczkę 2 tygodniową. Kiedy uda mi się to zrealizować i co robię w tym kierunku? 2. 21- 22 Czego najbardziej żałuję w 2013 roku. Jakie wydarzenie bym dodała czy też odwróciła i jakby to wpłynęło na moje życie. 3. 22- 23 Co zmienię w 2014 roku. Co chciałabym aby się wydarzyło. 4. 23- 24 będziemy już nawaleni więc może...no help

Gość przegralamzycie23
wróciłam ze sklepu z colą i whisky, czekam na pizzę :( posiedzę z wami a co do tematu - planuję sporo wyjazdów, uzbierałam juz kasę żeby jechac do co najmniej dwoch wymarzonych miejsc ale co z tego jak nie ma z kim :( znajomi albo nie mają kasy albo jezdzili gdy ja nie mialam, albo sie dowiaduję po czasie ze ktos gdzieś był :(

Gość gość
Tylko że jak nie zamówimy zespołu boys to ja czarno widze tego sylwestra. Szkoda że jesteś z Wrocławia mogłabyś pojechać. Ja nie mam z kim bo cała familia i znajomi się poparowali a jako piąte koło nie chce.

Gość vroclavianka25
Ale ja celowo dzisiaj zostaję w domu, wszystko mi jedno:)

a ja z przymusu ale nie mam żalu. Będzie fajnie :) Mi zawsze pomagało myślenie że "po deszczu wychodzi tęcza". Idzie nowy rok więc może akurat coś się odmieni? Nabierzcie optymizmu bo aż przykro czytać :) Sylwester na kafe też może być fajny :)

Gość gość
W końcu ktoś kto się ze mną zgadza. W sumie kogo obchodzi sylwester kupa ludzi tłocząca się w 100 miejscach byle by gdzieś być.

Gość gość
Skoro nas jest tak sporo: pierwsza atrakcja: Śpiewam. tam, tam, tam tam teraz zacznie sieeeee bal dla stu par...tylko gdzieś w natłoku łez nie mogą znaleźć się tam tam tam tam dzisiaj tu, jutro tam przeżyjemy ten stan......aaa

Gość gość
Dobra nikt nie przyszedł to sama jem kiełbasę.

Gość vroclavianka25
nikogo nie maaaaa?

Gość pionkowszczanka
ja jestem :)