Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zgasł mi

Zgasl mi na zielonym swietle

Polecane posty

Gość Zgasł mi

Hej. Właśnie wróciłam z miasta i po drodze do domu spotkała mnie tragiczna sytuacja :o Otóż podjechałam do sygnalizacji świetlnej i musiałam coś poszukać w schowku i nagle zapaliło się zielone światło a ja tego nie zauważyłam i już z tyłu wszyscy zaczęli na mnie trombić :o Ale najgorsze było po chwili gdy chciałam ruszyć samochód mi zgasł ze stresu i tak 3 razy :o Wszyscy trombili z tyłu a ja spaliłam się ze wstydu i zanim ruszyłam znów zapaliło się czerwone światło :o Wyobrażam sobie jak już pewnie gadali na mnie że babsko nie umie ruszyć :( A Wy co byście zrobiły ? Powinnam się przejmować ? :(

Gość gość
s**t happens. Nie przejmuj sie i jezdzij, jakby nic sie nie stalo:) Jakby czlowiek sie tak wszystkim przejmowal, to by pier..dolca dostal:)

Gość gość
Widać że świeży kierowca z ciebie :) absolutnie nie ma się czym przejmować, co z tego że trąbią ? jeszcze nie raz ci zgaśnie, ja jeżdze 10 lat, jestem dobrym kierowcą a i tak od czasu do czasu mi gaśnie :) olać to i na spokojnie znów zapalić bez stresu.Gadać jasne że gadali i klneli na ciebie ale to ich problem, ich nerwy, ty mniej to w d***e.

Gość gość
musiała pilnie coś znaleźć w schowku i utrudniać jazdę innym. Mandat powinni ci dowalić, to byś może nauczyła się albo oduczyła jeździć. Nie ma to jak niemota za kierownicą, później dziwią się , że jest tyle wypadków

Gość Zgasł mi
Zdałam prawko na początku listopada. A wiecie może, czy jeżeli mi zgaśnie czyli zrobię "żabkę" to to psuję samochód ?

Gość gość
Daj spokój, mi tez czasem zgaśnie, a jeżdżę od lat. Samochód się od tego nie psuje.

oczywiście. Op ie rdol ci się należy. Bo przez takich jak ty tworzą się korki. Następnym razem pilnuj świateł.

Gość Zgasł mi
Jestem kobitą i mam prawo sie wyszminkowac na postoju na światłach a inni kierowcy nie musza trombic i mi wygrarzac pienściami :(

Gość saaamaa w domu
pewnie bardzo cie wyzywali :D mój ojciec zawsze jak jedzie to wyzywa wszystkich nawet za drobne błedy :D

Gość Zgasł mi
raz jeden facet wysiadl z czarnego terenowego BMW i zaczął czegoś szukać w bagażniku. Ale mu uciekłam przez trawnik :)