Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój były miał wypadek i nagle się do mnie odzywa hahaha czy jestem podła

Polecane posty

Gość gość

Otóż zostawił mnie w lipcu, bardzo ale to bardzo cierpiałam, chciałam umrzeć a on miał to gdzieś, gdzieś pod koniec października już dochodziłam do siebie, listopad był ok, wróciło moje dawno życie, usiadomilam sobie jakim byl dupkiem i nagle 3 tygodni temu wiadomosci od niego, romantyczne do bolu, jak zaluje, jak mnie kocha itp. itd , pisal tak dlugo i nie dawal za wygrana zastanawialam sie czemu tylko pisze a nie przyjezdza do mnie a on ze mial wypadek i narazie lezy w szpitalu i co sie okazalo ze byc moze nie bedzie mogl chodzic! pewnie jak zacznie chodzic to mnie rzuci , wiec nie wracam do niego, chociaz uczucia wrocily, ale zachowal sie jak pacan i ja mu nie dam szansy

Gość gość
napisz mu ze zyczysz mu zdrowia i na tym koniec

Gość gość
muszę tak postąpić, chociaż go jednak kocham , on już to przewidział i mówi " pewnie myślisz,że chcę do Ciebie wrócić bo nie mogę chodzić i boję samotności, ale to nieprawda ja po prostu tęsknię"

Gość gość
jakby nie miał wypadku to pewnie by nie dzwonił. A czy on cię zostawił dla innej, bo moze tamta go nie chce i szuka przytuliska.

Gość gość
Powiem tak, że ciężka sprawa. No ale skoro Cię zostawił, cierpiałaś przez niego to nie warto do niego wracać. Tak jak ktos napisal wyzej, życz mu zdrowia i tyle.