Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiakasia87

Sąsiadka poprosiła by być cicho w dzisiejszą noc bo ma małe dziecko

Polecane posty

Gość basiakasia87

Dziś zapukała do nas sąsiadka zza ściany z prośbą czy może liczyć na naszą kulturę i spokój dzisiejszej nocy, bo miesiąc temu urodziła dziecko i ono nie może się obudzić... Szczerze mówiąc trochę mnie zamurowało bo zaprosiliśmy na sylwestra kilkoro znajomych, nie jesteśmy bandą rozwrzeszczanych idiotów, ale też nie będziemy przecież grać w szachy :O zazwyczaj bawimy się w karaoke, leci muzyka... Gdy powiedziałam to sąsiadce to tylko prychnęła "No tak myślałam, że trudno dzisiaj wymagać od ludzi podstaw kultury". Mam trochę wyrzuty sumienia, czy słusznie?

Gość gość
a daj spokoj olej sasiadke, raz w roku macie byc prawo troche glosniej, a sasiadka jest bezczelna

Gość gość022
Nie masz powodów, sylwester jest raz w roku i możesz pozwolić sobie na imprezę,bo z tego co napisałaś,wynika,że nie zamierzasz urządzać jakiejś dzikiej libacji :D

Gość basiakasia87
ale ona nas jeszcze postraszyła policją i sądem :(

Gość gość
najlepiej niech cały świat odwoła sylwestra, bo ona ma dzieciaka. daj spokój, a tekst o kulturze był niekulturalny

Gość basiakasia87
No właśnie, tym bardziej wydaje mi się, że sąsiedzi wokół też mogą balować- na naszym piętrze sami młodzie ludzie. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby teraz całe życie podporządkować obcemu dziecku...

Gość gość
już widzę policję przyjeżdżającą uciszyć za hałas po 22 w sylwestra :D

Gość gość
i wszystkim zabroni moze fajerwerki puszczac?? jest sylwester i policja cie moze w d pocalowac.

Gość basiakasia87
tekst wyżej o policji to podszyw

Gość gość
straszyc to ona sobie moze idiotka, olej ja i dobrze sie baw

Gość gość
pytanie brzmi, jak w ogóle z punktu widzenia prawa polskiego ma się tzw. cisza nocna w nocy 31 XII/1 I. Bo żeby się nie okazało, że ona także tej nocy obowiązuje, bo wtedy naśle na was policję i skończy się mandatem. To już będzie absurd.

Gość gość
ty ją postrasz policją i sądem za groźby i nękanie cie we własnym domu.

Gość basiakasia87
a nieslubnego bachora sąsiadki mam w d u p i e :)

kultura wymaga, żeby nie próbować na siłę ustawiać sąsiadów pod własne dyktando. ;)

Gość sdfkhb
hahahahaha bawcie się dobrze i nie przejmuj się, to są jej problemy, a sylwester to sylwester bawcie się dobrze, a jak jeszcze raz przylezie to powiedz, ze cały świat świętuje sylwestra, wiec niech moze się wyniesie na bezludną wyspe ze swoim bachorem

Gość 0 Terenia 0
A kogo obchodzi jej bachor? :O Bawcie się i w du/pie miejcie tę mendę 🖐️

Gość gość
gościu z 14:58- myślę, że nawet jeśli prawo ciszy nocnej normalnie obowiązuje to policjanci to też ludzie i skończyłoby się obowiązkowym pouczeniem

Gość gość
to niech wzywa jesli bedzie za glosno to przeprosicie policjantow troche przyciszycie i tyle wam zrobia... a co fajerwerkow tez w calym miescie nie pozwoli strzelac... bezczelna trzeba bylo powiedziec ze dziecka nie mozna przyzwyczajac do ciszy bo potem byle szelest i sie budzi

Gość gość
No pięknie a jak będziecie mieć Wy małe dzieciaki.....oj zmienicie zdanie zmienicie.Zauważcie ,że sąsiadka prosiła .

Gość gość
Ja pier... Mój syn też miał miesiąc jak był Sylwester ale w życiu nie wpadlabym na to by uciszać sąsiadow... Wszyscy mieli odwolywać imprezy bo mam male dziecko? No bez jaj... Moje dziecko-mój problem.Jedną noc się można przemęczyć... Okazało się zresztą że smykowi nie przeszkadzała zabawa sąsiadow za ścianą i spokojnie przespał noc. To chore. Idąc tym tokiem rozumowania to ty mogłabyś się jej czepić że niemowlak ryczy po nocach a ty chcesz się wyspać i też narzekać na brak kultury.

Gość gość
nie bluzgaj......sąsiadka tylko poprosiła

Gość gość
haha jaka hrabianke rznie. jak chce ciszy i spokoju to niech spada do swojej chalupy, najlepiej pod lasem.

Gość gość
Ja tez mam dziecko ale nigdy nie prosilam zeby była cisza w bloku hehe zreszta mojemu dziecku to nie przeszkadzalo,ale jak ktos wezwie policje to przyjada a jak nie scisza to za drugim razem dostana mandat w wysokosci 100 zl minimum jak poprosza hehe ,zeby nie bylo znam taki przypadek:)

Gość Piękna blondynka 92
Prowokacja p*****lniętej heloizy vel brokeninside87 vel whedif :O

Gość basiakasia87
Mam ją w d***e, już zresztą zamówiłam chłopaków i nie mogłabym tego wszystkiego odwołać :o

Gość gość
No ja tez sie modle zeby w moim bloku była w miare cisza dzisiaj bo rano o 3,50 wstaje do pracy,a praca bardzo odpowiedzialna i musze byc w miare wypoczeta.