Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

palenie w ciazy

Polecane posty

Gość gość

zaluje ze palilam w ciazy problemy zaczely sie po czsie moje dzieci ciagle choruja nie zdawalam sobie sprawy z tego co robie chcialabym cofnac czas

Gość obiad jem
Może będą bezpłodne i nie przekaza debilnych genów gdzieś dalej :)

Gość nanka 1111111111111
do obiad jem jestes przykladem takiego deb.....genu przypuszczam ze bylo to ostrzezenie dla kobiet ktore pala w ciazy

Gość gość
Hahs

Gość gość
spoko, można palić, moja znajoma pali jak smok i urodziła już czwórkę zdrowych dzieciaków

Gość lilijajnna
nie wyobrazam sobie jak mozna palic w ciazy, ja nalogowa palaczka kiedy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy odstawilam fajki od zaraz! nie bylo zadnych wykretow , zupelnie naturalne bylo dla mnie poswiecenie sie dla dobra dziecka , wogole wybilam sobie z glowy fajki i wogole dla mnie nie istnialy a podkreslam bylam palaczka nalogowa . aha a stwierdzenie ze nie mozna rzucac palenia w ciazy od razu to bzdura , palenie nie jest zdrowe i kropka i serwowanie takiego syfu nienarodzonemu jeszce dziecku zawsze jest niekorzystne co z reszta potwierdzil niejeden ginekolog . A wiec rzucialam fajki na caly okres ciazy i karmienia piersia natomiast po zakonczeniu laktacji od razu wrocilam do papiersów , oczywiscie nigdy nie pale przy dziecku , jak juz truje to tylko siebie nigdy wlasnego dziecka!

Gość lalijanna
wiem o tym ze to ze wogole palilam to bylo niedobre dla mojego dziecka ale ciaza przyszla z zaskoczenia wiec tyle moglam dla niego zrobic