Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

olejek amla czy sesa

Polecane posty

Gość gość

ktory lepszy do cienkich wlosow? ktory ma lepszy zapach,bo slyszalam ze maja dosc ciezkie do zniesienia zapachy

Gość bazyl tucznik wariatka
a jakie masz wlosy, wysoko czy niskoporowate?

Gość gość
niskoporowate

vatike sobie mozesz kupic, ma amle w skladzie, a kokosowy olej jest dobry do niskoporowatych. ja mam wysokoporowate i u mnie vatika czesciowo zuzyta stoi. chcesz na wyprobowanie?

Gość gość
ja wlasnie mam obawy ze zaden olej nie nadaje sie do niskoporowatych czyli takich ktore sa bardzo gladkie praktycznie w zadnym miejscu nie sa rozdwojone

z tego co czytalam wlasnie kokosowy jest dobry dla niskoporowatych. np do moich sie nie nadaje bo puszek sie robi. na necie mozna sprawdzic ktore do niskoporowatych beda najlepsze bo jest duzo stron o pielegnacji wlosow, chocby anwen.

z tym, ze amla to na wypadanie jets polecana. a wypadaja ci?

Gość gość
a gdzie teraz kupić henne khadi ciemny brąz..? Tez zauwazcie jakie włosy wam teraz wypadają, bo jesli wypadają stare, bez odrostu to jest to cykliczna normalna sprawa, włos ma cykl zycia i wtedy zadne witaminy nie pomoga..chyba ze jakies wcierki na szybszy wzrost nowych.. mnie najczesciej taka cykliczna wymiana zdarza sie na jesien i wiosne.. okropne to jest - prawie jak kot co zmienia futro :O