Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tomeeeek27

Dziewczyna się nie odzywa

Polecane posty

Cześć. Wczoraj byłem na 1 randce z nowo poznaną dziewczyną. Po spotkaniu sama z siebie napisała mi że było fajnie, że jestem spoko i że uważa że powinniśmy się ustawić po raz kolejny. Dziś jej napisałem smsa co robi w czwartek, bo chciałbym się z nią spotkać to mi od godziny nie odpisuje ;p O co kaman? Nie czaję, zawsze szybko odpisywała. Odwidziało jej się czy coś? Znamy się dopiero tydzień.

Gość dorradina
Albo się jej odwidziało, albo jest w Gdyni na sylwku i nie słyszała smsa.

Takie nie odpisywanie jest po prostu z deczka chamskie i dziecinne ;p Jak nie chce się spotkać to czemu po prostu nie napisze? Przecież zrozumiem, świat mi się przez to nie zawali.

Gość gość
wyluzuj, napaliłeś się może nie zauważyła smsa, bo już baluje może się szykuje tak długo w łazience i nie zabrała telefonu do wanny

W sumie może tak być ;p Nie to że się napaliłem, bo prostu robię to na co mam ochotę, nie oszukuję sam siebie. Mam ochotę się z nią ustawić to jej napisałem sms i tyle. Proste. Jestem autentyczny i nie gram w jakieś dziecinne gierki.

Gość gość
albo juz spi nay****a

Gość kjkdfn
heheh jestem ałtętyczny i chcem się znim ustawić

Gość gość
a dlaczego nie spędzacie sylwestra razem ?

Dlaczego nie spędzamy? Ziom, tak jak już napisałem- znam ją dopiero tydzień a plany na sylwestra zrobiłem sobie już w grudniu. Ona też była ustawiona na jakąś imprezę.

Gość gość
phi, też mi powód

Gość pwmach
Ja w tamtym roku zaczęłam sylwka o 17, a nawet gdy przyszłyśmy to nasi kochani chłopcy co nieco już wypili, może ona też wcześnie zaczęła, a im lepsza zabawa tym rzadziej patrzy się na telefon :)