Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajerwerki mój pies płacze

Polecane posty

Gość gość

dosłownie ma łzy w oczach i pod oczami,trzesie sie piszczy,ma wytrzeszcz oczu,rusza sie jest niespokojny,jak siedzial w budzie to tylko siedzial mial lekki wytrzeszcz i chyba plakal,zamknęłam go w kuchence i zgasilam swiatlo,ale jak go pocieszalam i przytulalam to chyba wyczul ze coś sie strasznego dzieje bo zaczął się bardziej denerwować...źle zrobilam>?

Gość gość
w tej kuchence to drewnaine okno jest i stare drzwi zmalutka dziurą ale nieszczelne,no ale myslę że tam ma ciut ciszej niż w malej budzie(to duzy pies) w której chyba głośniej słychać a mury to mury...no nie wiem,szkoda mi go,siedzialabym tam z nim ale on sie bardziej denerwuje...

Gość akimka
Moje 3 kicie szalały .włączyłam radio ,spuszczone rolety .Jest ok. Biedne zwierzaczki.

Gość gość
czytalam ze psy bardziej sie denerwują jak człowiek własnie je jakoś przeytula,pociesza i bardziej sie denerwują bo myślą ze coś jest na rzeczy

Gość gość
daj mu się schować tam gdzie nie ma okien np. do łazienki biedny...

Gość gość
cały czas widzę jego smutną minkę i łzy w przerażonych oczkach..

Gość gość
ja bym to zrobila ale moi rodzice nie mają serca i by na mnie nawrzeszczeli tylko

Gość gość
Macie jakieś poyebane te psy :D Moja sunia zachowuje sie normalnie, jak jest jakiś wystrzał to uniesie lekko głowę i leży dalej :) Kwestia dobrego wychowania psa i tyle.

Gość gość
Zrób z niego pasztet, albo pieska w sosie chińskim :)

Gość gracja33
schowaj pieska bo wiekszość zwierzaków sie boi

Gość gość
Trzeba zamknąć zwierzaki w jednym pokoju zasłonić okna i głośno włączyć telewizor. Na spacerze z psem mocno trzymać smycz.

Gość gość
gościu, sama masz p******ego psa. chińska mieszanka genetyczna, każde zwierze z aktywnym instynktem boi się fajerwerków, bo wyczuwa zagrożenie. to, że twój już po latach zmutowany, jak muszka owocówka w labie, to nie znaczy, że każdy trzyma takie dziwolągi w domu... ;/ swoją drogą to kwestia świadczeń psa jeden z moich psów jest odważny i nie boi się nigdy i niczego, a drugi od "dziecka" był strachliwy i na domiar złego jak kiedyś wyszłam z nią na dwór koło 21 w sylwestra, żeby się jeszcze przed największym szałem wysikała, to podbiegł jakiś dzieciak i jej 2 metry obok rzucił petardę hukową pies do dzisiaj jak słyszy hałas, to umiera ze strachu a teraz leży ućpany środkami nasennymi i jest w 7-dmym niebie :) drugi le zy ze mną i ma gdzieś.

Gość gość
dałam mu akwałeczek kiełbaski i wróciłam,on miał wtrzeszcz oczek,moze się troche uspokoi.. :(

Gość gość
mój labek wlazł pod łóżko i udaje że go nie ma. Niech sobie tm biedaczek przeczeka.

Gość Mezaulina
Wiem co to za ból dla pieska... Z moim było to samo, ale pomogli mi na forum www.mojpies.com. To dobre miejsce, jeżeli potrzebna jest pomoc w zakresie wychowywania psów. Polecam.