Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę się zakochać z wzajemnością mieć męża i dzieci

Polecane posty

Gość gość
kobieta nawet jak ma kasę to szuka faceta, który ma więcej by mógł jej fundować życie i prezenty.

Gość gość
moze są takie, ja nie. Szczęście to coś co się mnoży gdy się je razem dzieli. Dotyczy to każdej dziedziny życia, finansowej też.

Gość taka jedna wredna baba
kasa kasa kasa topik opanowali niepracujący mężczyźni lub mężczyźni uważający że zarabiają za mało za mnie nikt nie musi płacić pracuję na moje potrzeby wystarcza i jeszcze na ekstrawagancje typu super seksowna bielizna wiem że On lubi 😘

Gość gość
co z tego, że pracujesz i tak będziesz szukała lepiej zarabiającego taka prawda. W związkach to zwykle facet lepiej zarabia i jest kierowcą. Kobiety nie przyjmują do wiadomości wiązać się z mężczyzną tak samo albo słabiej zarabiającym albo nieposiadającym prawka.

Gość gość
a ja chce kasy i rodziny :) bo za coś trzeba żyć, zresztą wtedy można się podzielić np.z biednymi zwierzakami. Chciałabym mieć jednego przyjaciela tak od serca, psy, koty i inne a do tego fajną pracę i rodzinę. I to jest aż zadość, żeby jeszcze zdrowie było to już całkiem :P

Gość zawsze sexy
a ja chce w końcu zakochać się ze wzajemnością, mieć męża, psa, kota ale dzieci już nie koniecznie.

Gość 2014
dam wam tych mężów tylko mi potem na nich na kafr nie narzekać zrozumiano?

Gość gość
biorę:-)

Gość gość
Kobieta zawsze wybierze faceta ktory zapewni jej byt , potomstwu ! Brutalna prawda jest taka ze kobiety nie posiadaja uczuc wyzszych sa egoistyczne i materialne a facet jest im tylko potrzebny do ******** i zarabiania pieniedzy na ich zachcianki! A teraz cos z innej beki do glopich idiotek dajcie przyklady facetow ktorzy zarabiaja 1500 zl , jezdza do roboty autobusem badz starym 20 letnim autem , mieszkaja z rodzicami badz w malych kawalerkach ich tez wybieracie na partnerow badz mezow ? niesadze !!!!

Gość gość
Prawde mówiąc ja tez marze o cieplej milej zonie dzieciach mam zelazne zasady (jestem jeszcze prawiczkiem dla mnie seks tylko po slubie) ale na zewnatrz udaje ze nie potrzebuje nikogo bo nie ufam kobietom widze co sie dzieje, mam wlasny dom prowadze kilka przedsiewziec i tylko 1 mi brakuje

Gość gość
gość Kobieta zawsze wybierze faceta ktory zapewni jej byt , potomstwu ! x Ewentualnie jakiegoś macho ruc/hcza co zapłodni i ucieknie jak ją ci/pa swędzi a później płacz i gadanie, że każdy jest taki sam.:P

Gość gość
Seks po ślubie :-D :-D prawiczku chyba jaja sobie robisz, masz małego, szybko dochodzisz

Gość gość
glupie tematy na głupim forum

Gość gość
ja też tego sobie życze w nowym roku

Gość gość
oj i ja także chce miłości i męża w 2014 no moze 15

Gość Łona jest Aniołem
Oj sytuacja doprawdy jest paradna ,próbują straszyć mnie związkiem z Olą przybierając nicki bądź pisząc w sposób który wedle ich mniemania jest charakterystyczny dla niej ;) To jest takie niby "nękanie" z ich strony ...:D Wiedzą że obecnie tylko Łona mi w głowie ,noo jakież to sprytneee :classic_cool:

Gość gość
oj kobiety tu prawda w oczy kole

Gość gość
Wybacz, ale taka prawda. Pieniądze gwarantują mężczyźnie powodzenie u kobiet. Nie tylko u pustaków, ale u wszystkich kobiet. Tak działa ludzkość. U kobiety ważna jest uroda, a u mężczyzny władza/siła. Mój stary dobry znajomy, który też prowadził swoją firmę powiedział kiedyś "pieniądze to najlepszy afrodyzjak na kobiety".