Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka2603

Czy podwojna penetracja boli

Polecane posty

Gość Agnieszka2603

Chce tego sprobowac ale obawiam sie bolu

Gość gość
A z Kim to zamierzasz zrobic?bo musisz miec 2 k***sy

Gość Agnieszka2603
Z dwoma panami no chyba nie paniami

Gość gość
A lie masz lat agnieszko chcialbym przy tym byc

Gość gość
Ale się kłucicie jestem po takim sexie i by rozwiać wasze wątpliwości sex jest dla każdego i jeżeli pani zgadza się na podwójna penetrację to lepiej niech sprubuj najpierw analu w przeciwnym razie boże być to dla niej bardzo nie przyjemne ... Po analnym sexie mięśnie są rozluźnione i o wiele lepiej jestem wtedy i przyjemnie ... Najlepiej by pan od dołu wszedł jako pierwszy ... Puźniej wchodzi drogi uprzedzał orgazmy są 3 krotnie zwiększone gdyż jest wielki nacisk na tzw punkt g

Gość gość
Mie boli, ale u mnie trzeba najpierw wejść w moją muszelke. Jak pierwszy jest w pupie to do muszelki już drugi nie wejdzie. Jednak pupa bardzie rozciągliwa.

Gość gość
A mi anal nie odpowiada. Ale dwa kutaski w ci/pce? Mmmmiodzio, uwielbiam, tylko dwóch chętnych trudno znaleźć :-(

Gość gość
Dość długo z chłopakiem rozważałam taki seks. Raz w tygodniu mamy seks analny ale to nie to samo co w obie dziurki. Chłopak do trójkąta wybraliśmy z dużym członkiem ale ma być tym co będzie w cipce a chłopak mój analnie gdyż będzie delikatny. Dopiero gdy jestem mocno wyluzowana to dopiero wtedy dobija do końca. Udało się bo takiego orgazmu w obu dziurkach nidy sie nie uzyska dopochwowo. Ale do takiego seksu należy dobrze dobrać partnerów by mieć przyjemność a nie ból.

Gość gość
Ciekawe ze żadna pani nie chce dwóch + trzeciego wziąć do buzi

Gość gość
od kilkunastu lat bzykam się na dwa kutasy w obie dziurki równocześnie albo oba w cipce lub dupci 3-4 razy w miesiącu pczątki były ciężkie bo trochę bolało ale orgazmy rekompensowały wszystko teraz jest już przyjemność od samego początku nic nie boli ne ważne w którą dziurkę pierwszy wchodzi i w jakiej pozycji itp

Gość gość
Tal jest że orgazm rekompensuje wszystko bo jest ogromny. Zwłaszcza gdy głośno jęczę to mają twardsze kutasy z podniecenia i wielki wytrysk. Ale dobór partnerów jest ważny by nie robili to brutalnie. Tylko raz miałam za ostro gdzie krzyczałam z bólu oni myśleli że z rozkoszy i jeszcze mocniej mnie rżneli.

Gość gość
mam 18 lat jestem po kilku takich doświadczeniach i na początku zabawy trochę boli ale po chwili ból zmienia się w przyjemność a końcowa rozkosz zwala z nóg warto to przeżyć ja na pewno dalej będę się tak bawić wiem od mamy że po czasie już od początku nie będzie bolało

Gość gość
Od kilku lat mam taki seks z chłopakiem i dwójką nasz kolegów. Gdy mnie chłopak nadzieje na kutaska i mocno przytuli wtedy można zemną robić wszystko. A lubię być bardzo ostro brana tak że po takim seksie prze trójkę leżę zmęczona i dochodzę do siebie w ramionach chłopaka.

Gość gość
Parę razy skorzystałam z uroków takiej miłości. Nie lubię analu. To były zawsze dwa mięska w cipce. Odpowiedni faceci i chwila, zawsze było bosko. Mam ciasną dziurkę a panowie zawsze byli dobrze wyposażeni jednak początkowa delikatność i nasycona perwersją atmosfera ….

Gość gość
Często jest tak że strach przy pierwszym razie w obie dziurki powoduje ból którego czasami nie ma. Ja miałam pierwszy raz okazjonalnie podczas imprezy przez głupotę się założyłam z koleżankami a mój chłopak z czystego podniecenia zezwolił na seks gdzie pięcioro chłopaków mnie po kolei zaliczało przy ich partnerkach i moim chłopaku. Dałam radę ale to oni mnie tak na prawdę do końca rozdziewiczyli cipkę i analnie. Dobrze że to była u nas imprezka bo już z łóżka nie wstałam. Taka orgia jest cudowna raz na jakiś czas.

Gość gość
Mnie nigdy nie bolało ale każda z nas ma inną anatomię i jest to indywidualna sprawa. Zależy nawet od napięcia mięśni i układu jak nadstawisz dupcie. Wtedy nawet przy dużych członkach nie boli.

Gość gość
raz w miesiącu z kochankiem organizujemy gang bang gdzie mam 8 -10 kutasów do dyspozycji rżną mnie jak popadnie kilka godzin na dwa kutasy w cipkę dwa kutasy w dupcie jeden w dupcie drugi w cipkę fisting w obie dziurki jestem wtedy trochę obolała ale mega zadowolona i zawsze już po paru dniach nie mogę doczekać się następnej imprezy

Gość gość
Żenujący temat żałosnego onana :(

Gość gość
ty jesteś żałosny

Gość gość
Brałam parę razy udział w grupowych ekscesach ale zwykle było to trzech, czterech facetów na cały wieczór. Kiedyś dopuściłam do siebie trzech pod rząd a mąż po nich. Było fajnie ale to już chyba była przesada.

Gość gość
12.47 miałam pięciu kolejno i chłopak szósty ale wtedy kilka dni dochodziłam do siebie bo wcześniej tylko z jedynym i jako rozdziewiczajacym nnie moim chłopakiem. Jestem bardzo drobna może dlatego myślałam że mi rozerwą cipkę podczas kilku godzinnej orgii.

Gość gość
Kolega ma dziewczynę i zawsze jej było mało gdy pojechali na wakacje do tropików zorganizował jej czarnoskórego. Była ucieszona do momentu seksu. Gdy sie okazało że ma problem wejść w nią zrobili że rozpoczęła z chłopakiem stosunek gdy skończył wtedy dał radę się wbić ciemnoskóry. Taka ją zerżną jak by była po porodzie i kilka dni krwawiła. Wiadomo ze do lekarza tam nie poszła ale po powrocie okazało sie ze dwa tygodnie po okresie dostała drugi raz okres. Tak sie często dzieje gdy jest stres i inne przeżycia emocjonalne.

Gość gość
CZY PAN SZOP DOKONUJE TUTAJ BEKI? :D

Gość gość
W tych wszystkich bajkach były smoki.

Gość gość
Nie. Tylko Pan Szop dokonywał tam beki :classic_cool:

Gość gość
ja uwielbiam podwójną penetrację w wszystkich możliwych konfiguracjach kiedyś mnie trochę bolało teraz wcale jest tylko przyjemność

Gość gość
Super sprawa... Raz miałam dwa kutasy w cipce, coś cudownego... Polecam

Gość gość
Nie boli jak się do tego przygotujesz, albo jeszcze lepiej jak zostaniesz przygotowana. Nie wyobrażam sobie orgietki bez porządnej lewatywy. My stosujemy (te które razem uczestniczą) serię niedużych objętościowo lewatyw z rumianku gotowanego z siemieniem lnianym. Stopniowo coraz gęstsze, dają tak trwały poślizg, że 2-3 godziny orgietki i nie potrzeba uzupełnienia. Oczywiście tak samo ważne jest psychiczne rozluźnienie. Ale najważniejszą podstawą jest zaufanie to pozostałych uczestników zabawy. Jak za szybko albo bez wyczucia to potrafi zaboleć i to mocno.

Gość gość
a u mnie nie ma różnicy czy jest kutas w cipce czy nie, w dupkę można wejść. Jak się śpieszy, co nakręconemu facetowi często się zdarza to piszczę, pod ręką zawsze jest żel lub oliwka, chlapnie mi na dupę i wjazd jest ekstra. Reasumując - parę podstawowych zasad, w zasadzie nawilżenie, nawilżenie i jeszcze raz nawilżenie plus rozluźnienie i pozytywne podejscie i jest super. Max wypełnienie i cztery ręce pieszczące, miętoszące cycki, dające klapsy. Uwielbiam ten stan, kiedy nie wiem który gdzie jest i co robi.

Gość gość
Uwielbiamy z żoną gang bang i podwójna penetrację, lubię być ostatni, kiedy żona ma rozciągnięte i zalane obie dziurki przez większe penisy, zresztą cała jest lepka od nasienia twarz , piersi, uda... Caluje ją namiętnie i wylizuje szparkę ze spermy zanim w nią wejdę, maxymalne podniecenie