Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka2603

Czy podwojna penetracja boli

Polecane posty

Gość gość
kiedyś mnie bolało teraz wcale sama przyjemność bardzo lubię ten sport i mogę tak się ****ać całą noc nawet dwa k***sy w d***e już nie sprawiają mi bulu

Gość Krzychu

Ale jak same fake tutaj haha , grupka napalonych facetów się popisuje 🙂 tak naprawdę żadna porządną kobieta się na to nie zgodzi chyba że jakas wyuzdana ...  , taka prawda kochanie panowie . Nie lepiej iść do burdelu i się zabawić niż zmuszać kogoś ?

Gość Gosc
35 minut temu, Gość Krzychu napisał:

Ale jak same fake tutaj haha , grupka napalonych facetów się popisuje 🙂 tak naprawdę żadna porządną kobieta się na to nie zgodzi chyba że jakas wyuzdana ...  , taka prawda kochanie panowie . Nie lepiej iść do burdelu i się zabawić niż zmuszać kogoś ?

Krzychu, to nie jest grupka napalonych facetów, tylko jeden, góra dwóch koniobijców siedzi tu od wielu lat i płodzi swoje ujonone fantazje, pod które pewnie bije niemca po kasku. Po stylistyce pisania widać że to od lat nawala ta sama osoba😂

Jeszcze z 10 lat temu może uwierzyłbym, że faktycznie jakaś grupka fanów swingu wymienia sie przeżyciami czy doświadczeniami, bo kiedyś na tym forum było naprawdę mnóstwo osób i był duży ruch, a takie parki istnieją, choćby są na zbiorniku czy datazone. Ale dziś? Na wymarłym forum, na prawie martwym dziale? Nagle temat o swingu, trójkątach i pełno różnych opisów takiego seksu pisanych przez niby wiele osób? Na logike że to jeden trzepacz nawala swoje urojone zboczone marzenia 😎

Gość Gość

Opowiem wam jak to jest w moim przypadku a więc jeszcze za panne w nie które dni cyklu nie czułam za mocno jego ku...a gdy wtedy chłopak dzisiaj mąż we mnie wchodził więc kupił wibrator i tym robił mi dobrze ale kiedyś miałem dużą ochotę i powiedziałem żeby włożył oba i tak się zaczeło "na dwa baty" wolę tak spełniać swoje fantazje sexualne a nie zdradzać męża