Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Romek1111111

Teściowa i wszystko jasne

Polecane posty

Gość Romek1111111

Cześć, Do niedawna uważałem że wszystkie dowc**y i kawały o teściowych to jakiś to nie na poważnie a tylko dla śmiechu. W ogóle nie przyszło mi na myśl że tak może być w rzeczywistości. Uważałem też moją teściową za dobrego człowieka. Zostałem szybko sprowadzony na ziemie. Będąc małżeństwem teściowa przez rok była u nas może z 10 razy. Tak to nie przychodziła. Miesiąc temu urodziło nam się dziecko. No i się zaczęło. Nawet nie jestem zmęczony dzieckiem, bardziej męczy mnie teściowa. Przyłazi do nas codziennie, nawet nie pyta czy mamy jakieś plany, tylko powie że przyjdzie. W ciągu miesiąca była z 30 razy. A jak już przyjdzie to przegina do potęgi. Dziecko śpi w łóżeczku to bierze je na ręce, trzyma, kołysze.Za chwilę położy i znów bierze na ręce. Kołysze rusza i Bóg wie co. Po jedzeniu daliśmy je do łóżeczka żeby spało to je wyciągała i zaczęła kołysać z góry na dół tak że dziecko się zakrztusiło... Żona nie chce z nią pogadać bo boi się że teściowa się obrazi. Ale ja jeszcze troche i nie wytrzymam i wygarnę jej wszystko. Niech sie obrazi, bo ja nie dam sobie żeby właziła mi na głowę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować