Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my27

moja zona chce z trzema na raz

Polecane posty

Gość my27

tak jak w temacie,znajdzie sie ktos chetny,woj lubuskie,chetnych zapraszam na gg 7883142

Gość gość
Ja chętny ale najpierw wyniki badać czy aby syfem nie zarazacie, swoją drogą niezłą masz żdzire za żone, można by było jakiś biznes rozkręcić wyjajmować ją na wieczory itd

Gość gościu co pisał o wynajmowaniu
ma racje, poniekąd i tak jesteś alfonsem skoro masz taką dziwke w domu i pewnie jakimś pederastą

alfonsem ty pewnie jestes,a malo tego zapewne do tej pory co jedynie to konia sobie waliles i pewnie tak zostanie

Nie jestem alfonsem, unikam dziwek a ty jak dla mnie jesteś frajerem i to takim totalnym, nawet twoja żona ma cie za frajera tylko ci tego nie powie, albo mowi.. pedale. wolałbym jeździć na ręcznym niż mieć taką dziwkę :D:D:D:D nawet gdybyś mi płacił nie tykałbym jej

Gość gość
nie to co ty, ty walisz żonę wspólnie z kolegami z osiedla :D

No a co do walenia, to pewnie ty sobie frajerze konia walisz kiedy ****ają twoją dziwkę, prawda.. i na koniec wyjadasz z jej piździska :D 🖐️ smacznego

Gość gość
Nie dość że zdradza męską p***ę to robi to przy nim ;-)

Gość gość
dlaczego tylko trzema, pięciu a reszta w kolejce na zmianę gdy któremuś opadnie :P

Gość gość
Może to nie facet założył tylko jakaś niedopchana rura realizuje swoje fantazje seksualne :D

Gość gość
kazdy ma jakas fantazje seksualna. to ta jakby zaden z was nie myslal o tym by przeleciec 2 lub 3 babeczki na raz w tym swoja wlasna. Wiec przestancie byc na maxa hipokrytami

Gość gość
Co innego w******* szwagierkę a co innego godzić się i przyglądać jak jakieś platfusy ****ają żonę, to zajęcie dla męskich p**d bez godności :D

Gość gość
Do autorki, nie nie chciałbym puszczalskiej, nielojalnej baby :P

Gość gość
niedopchaną rurę :D:D pusty jesteś buahahahaha to nie zmienia faktu że TY jesteś FRAJEREM zostaniesz nim do końca swoich dni.. a TWOJA ŻONA z tego korzysta frajerze, sam nie potrafisz jej w******* musi to robić dwóch innych którzy uwazaja twoja kobiete za k***e a ciebie za frajera tak samo jak my albo i bardziej.. przy piwie z usmiechem na twarzy rzuca tejst .." Edek pamiętasz jak rchalismy te dziwke a jej facet pedal sobie przy tym walil HA HA Ha"

Gość gość
My 27--to ty z taka suka jeszcze mieszkasz.po co jej trzech --zprowac ja do byka on ma lepszego to wreszcie ci ja rozwali i moze sie suka uspokoi

Gość gość
A skąd jesteś? Ja sulechow

Gość gość
ile ma lat i jak wygląda?

Gość gość
27 lat i rozr****** na maxa :P mam jedno pytanie, mogę cię zapakować w tylek kiedy będziesz ****** moją żonę?

Gość gość
Ludzie wy nic z tego nie rozumiecie I jestescie bardzo prymitywni ja bym sie pisal