Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponczocha___

zapytanie do facetow

Polecane posty

Gość ponczocha___

wolicie jak kobieta ma biala skore czy lekko naturalnie opalona? (nie mowie o solarce lub samoopalaczach bo dla mnie to wiocha).

Gość gość
Obojętne, aby ładna i dała d**y

Gość Janek na 100
Zależy od indywidualnej urody danej kobiety. Niektórym ładniej z lekką opalenizną, niektórym bez.

Gość ponczocha___
w sumie racja... choc lekka opalenizna chyba zawsze dodaje uroku.

Gość gość
Jak jesteś zrobiona na czarno to jasna karnacja dodaje delikatności, ładnie kontrastuje :D

jam nie facet ale uwazam, ze bardzo jasna karnacja kojarzy sie z anemia. az strach dotknac, zeby sie osobnik nie rozlecial. to nie przypadek ze bialy i czarny to nie sa zadne kolory. ciemniejsza skora jest przyjemniejsza dla oka i bardziej apetyczna, jak i smazone mieso-najlepsze to to podsmazone na zloty kolor. ;-)

Gość gość
...nie ma zasady, ważne żeby się dziewczyna podobała a nie czy jest opalona, faceci nie mają tak nasrane w głowach jak dziewczyny :D ...dotyczy to też koloru włosów, oczu, wzrostu, figury ;-)

Gość ponczocha__
no wlasnie biala skora do czarnych ciuchow nie bardzo pasuje, bo sie wyglada nieco trupio. ja mam z natury bardzo jasna skore (prawie biala) i fatalnie wygladam wtedy w czarnym. i faktycznie jest to dosc anemiczne, ma sie wrazenie ze dmuchniecie mnie przewroci. dlatego zawsze staram sie o lekka naturalna opalenizne i wtedy wygladam zdrowiej i ciuchy ladnie pasuja :) slyszalam jednak pare opinii, ze facet lubi taka biala 'delikatna' skore... moze niektorzy...

Gość gość
ale nie za bardzo owlosiona