Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skurcze dodatkowe serca

Polecane posty

Gość gość

czy ktos podobjiez do mnie męczy się z tym dziadostwem?? Podjęłam pracę gdyz chciałam sprobowac czy dam radę z tym dziadostwem pracować ale po 2 miesiącach pacy arytmia jest jeszcze gorsza. Siedze i płaczę bo skurcze pojawiaja sie kilka czy kilkanascie razy na minutę. Normalnie mam dosyć. Nie dostane sie do kardiologa na nfz a na prywatnego mnie nie stacsmutas.gif ledwo zyje w rpacy, nie mogę się skupic, krzyczą po mnie, a ja co mamz robic jak ciągle moja uwaga skupia sie na tych skurczach i strachu czy zaraz nie wykitujęsmutas.gif MA KTOŚ PODOBNIE?

Gość gość
polecam diete ewy dąmbrowskiej wykłady na yutube radawa i orkisz

Gość gość
Spróbuj przed pracą wziąć nospę. Wiem dziwna porada, ale może uspokoi serce. A w aptece potem kup jakieś ziołowe pigułki na uspokojenie. Jeszcze zrób badanie tarczycy, bo takie arytmie też mogą być od tego.

Gość gość
Na początek zażywaj magnez i potas ( można dostać bez recepty), ale wcześniej zrób badanie poziomu potasu - nie jest drogie a b. ważne ( mnie kardiolog zaleca, żeby było ok. 4,5mmol/l) i jakieś ziołowe tabl.uspakajające. I odkładaj na kardiologa, bo bez tego się nie obędzie. Nie tylko wizyta, ale badanie holter 24 godz., pewnie też ukg i ekg wysiłkowe, bo skurcze dodatkowe mogą sygnalizować chorobę niedokrwienną. Mam podobnie i wiem jak z tym trudno żyć. Wiem też, że nawet kardiolodzy potrafią to lekceważyć. Ja w końcu "zaskoczyłam" na leczenie, ale trwało to bardzo, bardzo długo. Powodzenia.

Nie gadaj, że się nie dostaniesz do kardologa na nfz. Idź do rodzinnego, zapisz się i czekaj. Wiem, ze to może trochę potrwać ale przy Twoich objawach nie wiem dlaczego miałąbyś się nie dostać na wizytę. Postaraj się żeby zrobili Ci badanie Holtera. poczytaj http://www.menopauza.pl/profilaktyka_9/o_badaniach/badanie_serca_metoda_holtera.html Jest bardzo ważne!

Gość ffinka
GŁÓG ---na wszelkie problemy z sercem .Gotowa nalewka do kupienia w aptece.