Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta z warszawianki

Mój ojciec nie lubi mojego dziecka

Polecane posty

Gość marta z warszawianki

Syn i córka mojego brata są zabierane przez mojego ojca do kina, teatru, na lody a mojego syna również bierze bo bierze. Ale nie oto chodzi, do dzieci brata się nie wtrąca, mówi bratu by dał dzieciakom więcej luzu tak jak on jemu dał. Mnie nigdy nie dał luzu, ciągłe zakazy i nakazy. Gdy miałam swojego pierwszego chłopaka to powiedział mu że ja nie jestem z nim w ciąży, tylko z kimś innym. A teraz mój syn kończy lekcje w szkole to mój ojciec na siłę wozi go na zajęcia typu angielski, karate tylko po to żeby się go pozbyć z domu. Sprawdza mu zeszyty i zmusza go do odrabiania lekcji - bo wszystko kontroluje, jeszcze dogaduje mu że jak będzie nieukiem to jakaś dziewczyna będzie z nim w ciąży a jej rodzice nie dopuszczą do tego by on swoje dziecko wychowywał , tak jak mój ojciec do tego nie dopuścił.

Gość gość
Akurat Twój Tato bardzo mądrze postępuje bo bierze udział w wychowywaniu dziecka.

Gość gość
a jaki ty masz problem nie dość żę ojciec zajmuje się dzieckiem to jeszcze narzekasz, mój nigdy nie zawiózł moich na zaj dod bo od tego są rodzice

Gość gość
a jaki ty masz problem nie dość żę ojciec zajmuje się dzieckiem to jeszcze narzekasz, mój nigdy nie zawiózł moich na zaj dod bo od tego są rodzice

Gość gość
nie rozumiem twojego problemu, mój ojciec nawet nie zadzwoni by dowiedzieć się co u wnuków, o ich urodzinach zapomina, o wizycie nie wspomnę, za to miłuje się we wnuczkach swojej drugiej żony i co mam zrobić? nic, przykro mi ale cóż a ty narzekasz ze ojciec odwala robotę twoja

Gość babcia małego jasia
Mój mąż tak samo się zachowywał jak córka urodziła dziecko do momentu kiedy się nie wyprowadziła z dzieckiem i nie wyszła za mąż

Gość gość
0,2/10

Gość gość
mieszkasz z nim? nie mozesz porozmawiac z nim zeby nie wtracal sie w wychowanie twojego dziecka?

Gość gość
Przesada autorko, twój ojciec cieszy się że ma wnuka, nie cieszy się z okoliczności w jakich do narodzin tego dziecka doszło ale jest dla niego bardzo dobry.