Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziunia8

Sławne gwiazdy na weselu i nie tylko

Polecane posty

Mam ogromne marzenie dotyczace mojego wesela a wiec marzy mi się aby Kate i William przemowili do nas i zlozyli nam zyczenia na Nowej Drodze Zycia z okazji naszych zaslubin a wiec jak ja to sobie wyobrazam chce zeby na nagraniu byli wlasnie Kate i William i skladali nam zyczenia oczywiscie by bylo to przetlumaczone na nasz Polski jezyk tylko jeszcze nie wiem jak to zrobie mysle ze to bedzie ogromne zaskoczenie dla gosci i w ten sposob zapamietaja je do konca swojego zycia a na tym mi zalezy najbardziej specjalne przemowienie dla nas w dniu slub od Kate i Williama ( tylko nie wiem jak zdobede to nagranie ) wiem ze jest specjalna strona do Kate i William i mozna tam sie zapytac itd mam nadzieje ze nam sie uda i spelnie moje jedne najpiekniejsze marzenie oprócz slubu przemowienie Kate i Williama ;-) a wy co o tym myslicie?? prosze o opinie

Gość gość
Dziunia atakuje :D

Gość TOŻ TO CHUJOWIZNA
To nie gwiazdy a celebryc***omieszało ci się

Gość gość
łoooooooooooooo matko

Gość gość
Ja pierdziele, gdzie ten Twój narzeczony ma oczy??!!! aaa przecież między nogami heheheh.Dziunia ma na maksa zryty beret heheh. Współczucia dla gości,którzy przybędą do cyrku na występ małp;)

Gość gość
Dziecino dorośnij do ślubu :) Pozdrawiam

Gość gość
Pytanie czy ona ma wogóle narzeczonego czy tylko sieje zamęt :P

Gość gość
Mi się wydaje,że to jest jakaś prowokacja i ktoś robi sobie jaja:)

Gość gość
no dokładnie bo normalna dziewczyna by takich głupot nie pisała

Gość gość
Ahahahaha, o rany :) Dziunia, znokautowałaś mnie. Stawiam drina :)

Gość gość
ale cię bombie !i to zdrowo ;)

Gość gość
Jaką miałabyś satysfakcję z tego, że Kate i William złożą wam życzenia na nową drogę życia. Sama chcesz sobie to zorganizować. To głupie. Co innego gdyby to Kate i William mięli taką wolę żeby ci złożyć życzenia (ale podejrzewam że nie wiedzą nawet o twoim istnieniu :P ) to co innego taka niespodzianka. Jednak w tym wypadku to wygląda tak jakbym powiedziała panu X że chcę żeby nagrał się i złożył życzenia bo chcę to wyświetlić swoim gościom. To jest tak jakbyś chciała czymś zabłysnąć ale nie wiesz czym i wymyślasz jakieś baje

Gość gość
są takie nagrania do kupienia,bez problemu zrobisz taką prezentację,będzie wygladało jakby specjalnie dla ciebie oni skłądali życzenia