Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy na Sympatii pl da sie poznac normalnego faceta

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie..juz mi rece opadaja niemam nadziei ze znajde fajnego faceta same glupki jakies..

Gość gość
dlaczego niby same głupki?

Gość gość
ani tam,ani tu ani nigdzie indziej w necie nie poznasz,albo szukaj w realu albo sobie odpuść

To samo pytanie mogę zadać w drugą stronę. Sądzę, że jest to możliwe, jednak nie jest to łatwe zadanie. Ktoś miał rację mówiąc, że na takich portalach są ludzie z którymi jest co nie tak. Oczywiście nie dotyczy to wszystkich ale na pewno wielu osób. Zbyt wielkie wymagania w stosunku do innych osób, zbyt chłodne, kalkulujące charaktery osób, chęć zabawienia się kosztem innych. Tak mona wymieniać i wymieniać. Liczę że w końcu trafi się tam ktoś porządny.

To samo pytanie mogę zadać w drugą stronę. Sądzę, że jest to możliwe, jednak nie jest to łatwe zadanie. Ktoś miał rację mówiąc, że na takich portalach są ludzie, z którymi jest co nie tak. Oczywiście nie dotyczy to wszystkich, ale na pewno wielu osób. Zbyt wielkie wymagania w stosunku do innych osób, zbyt chłodne, kalkulujące charaktery osób, chęć zabawienia się kosztem innych. Tak można wymieniać i wymieniać. Liczę, że w końcu trafi się tam ktoś porządny. Wersja rozszerzona o kilka przecinków. :)

Gość gość
jest wiele osób nieśmiałych które wstydzą odezwać się bezpośrednio do siebie w realu, jest też część przygłupów, są też osoby które obracają się w ograniczonym środowisku które po prostu nie mają możliwośc***oznawania kolejnych osób, dobry sposób jak wiele

Gość gość
żenujące jest szukanie kogoś jak w katalogu wysyłkowym i tez przewaznie jak w katalogu zdjęcia i opis sa dalekie od prawdy

Jest w tym wiele prawdy. Są tam osoby nieśmiałe i takie, które nie mają zbytniej możliwośc***oznania kogoś w realu. Niestety, te osoby to zdecydowana mniejszość. Pozostaje liczyć tylko na to, że trafi się na kogoś z tej wyższej półki (zrównoważoną, szczerą wrażliwą i otwartą osobę). :)

Gość gość
niemam gdzie poznac w realu dlatego mm tam konto

Gość gość
to sobie miej,znam parę takich związków,chłopaki poprzywozili sobie narzeczone z róznych stron kraju i powiem ci że same nie wypały

Gość gość
interesuje mnie zdanie kobiet na temat poznanych tam facetow i ich opinie piszcie babeczki bo macie pewnie tez tam konta

Gość gość
Ja przez sympatię poznałem moja byłą. To była pozorantka jakich mało. Nosiła wypychające staniki bo nie miała prawie cycków a c*pcia była mikra jak z przedszkola, że kindybał nie wszedł i się z nią rozstałem. Jak zdjęła gacie to pokój się wypełniał słodkawym zapachem skiszonego c***ka. BLE.

Gość gość
tam są same osoby psychiczne,zboki również,współczuje viol

Gość gość
prawda

Gość gość
nikt niema tam konta??

Gość gość
miałam, poznalam fajnego faceta, wczoraj bylismy na sylwku. znamy sie od przeszlo 3 miesiecy :)

Gość gość
dodam, ze byl to najfajniejszy sylwester w moim zyciu, mógł sie skonczyc jeszcze ciekawiej ale mam czas ;) wracajac do pyt w temacie- tak, da się :)

Gość gość
Autorko skad jesteś?

Gość gość
ja mam konto

Gość gość
czy to wazne skad, masz ewidentny dowod, ze tak, da sie :)

Gość gość
Na tym portalu nawet wypełnienie profilu jest zbyt ambitnym zadaniem dla większości użytkowników

Gość gość
nie, nie da się. Tam siedzą tylko nieudacznicy ;)

Gość synka mam
Tam szukają same dzi**wki chłopa szuka się w relu -__-

Gość gość
jezeli ktos w wieku 20 kilku lat siedzi na takim portalu to niestety dobrze o nim nie swiadczy. bo 20 to przeciez nauka, studia itp. w wieku ok.30 lat i w zwyz zweza sie w naszym otoczeniu krag osob wolnych. liczenie na podryw stojac w kolejce po bulki to rowniez domena ludzi w wieku nastu, dwudziestu lat. moim zdaniem net jest wtedy jedynym wyjsciem. no chyba ze ktos obraca sie w rownie "wolnym" towarzystwie i imrezuje co tydzien

Gość kiakinia
ja poznałam tam męża:P

Gość kiakinia
Ale odradzam tym którzy nie czują że to tam znajdą. -Niepotrzebne nerwy i frustracja. Jak czujesz że powinnaś tam się rozejrzeć to to zrób.

Gość gość
ja jestem autorkA i jetem po 30 tce wiec nie chodze na imprezy dla malolatow dlatego to ostatnia deska ratunku

Gość gość
ja jestem autorkA i jetem po 30 tce wiec nie chodze na imprezy dla malolatow dlatego to ostatnia deska ratunku

Gość gość
??????????

Gość gość
??????