Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przykro Miiiiii

Spotykamy sie 2 miesiace

Polecane posty

Gość Przykro Miiiiii

a ona dzis rano mowi; "jakby na to nie patrzec, dalej jestem singlem". Nocowala u mnie jeden raz, ja u niej rowniez. Calujemy sie, przytulamy wszystko jak w zwiazku a ona cos takiego..przykro mi sie zrobilo.

Gość niebądźnaiwny
hahaha, serio, biedny :* :(

Gość gość
2 miesiące i jej nie przeleciałeś... co za kretyn wcale jej się nie dziwie że tak powiedziała, ja sypiam na 3-6 randce i większość obecnych kobiet tego oczekuje od faceta, jak nie ma seksu to normalne że jest coś nie tak

Gość gość
"gość 2 miesiące i jej nie przeleciałeś... co za kretyn wcale jej się nie dziwie że tak powiedziała, ja sypiam na 3-6 randce i większość obecnych kobiet tego oczekuje od faceta, jak nie ma seksu to normalne że jest coś nie tak". Nie większość, tylko puszczalskie. Nie mów za inne, te porządne. Przykro Miii, ja usłyszałam mężczyzny, z którym spotykałam się już 4 m-ce, który wyznał mi miłość, stał mi się bliski i z którym miałam zamieszkać, że nie byliśmy na randce. I zaraz po tym go rzuciłam, bo skoro według niego nawet nie byliśmy parą, to niby dlaczego chciał, żebym się do niego wprowadziła? Szukał darmowej sprzątaczki?