Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o takim zachowaniu chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Klocimy się często o p*****ly np się wscieka jak nie chce mi się mu coś podać kiedy ma taką sama odległość do czegos np do herbaty. Albo dzisiaj jadłam mandarynke i on mówi żebym mu dała pół. To ja mu dałam całą, nieobrana ,a on we mnie ja rzucił z wyrzutami że nie dałam mu swojej obranej i jestem egoistka. Albo jak się dopiero wycieralam po kąpieli to on z wyrzutami że nie poscierane a ja ja miałam zamiar poscierac jak będę ubrana. I o takie rzexczy się czepia :)

Gość gość
słabe widoki na udany związek. Będzie cię traktował jak skrzyzowanie sprzątaczki z pokojówką

Gość gość
po ile macie lat?

Gość gość
No właśnie mam takie wrażenie że próbuje mnie traktować jak służąca... Bo dlaczego sam nie może czegoś wziąć ?czasem mu coś podam ale bez przesady...

Gość gość
Ja 21 a on 25. Ale co z tego skoro on się zachowuje jak dziecko rozkapryszone...

Gość gość
Up

Gość dlaguhreqg
chce cie przyzwyczaic do uslugiwania cwana bestia. klin klinem, tez mu wydawaj polecenia, nawet nie zauwazy jak sie przyzwyczai i odruchowo bedzie latal z taca kolo ciebie he

Gość gość
Heh ja też się często kłócę z moim chłopakiem o pierdoły, ale nikt nie traktuje drugiego jak służącego, a tak to wygląda u ciebie. Twój chłopak ma reakcje nieadekwatne do sytuacji i niezdrowe (to nie jest normalne, żeby rzucać w drugą osobę czymkolwiek).