Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateuszek_25

Jak poznać przeciętną dziewczynę która jest

Polecane posty

Gość mateuszek_25

inteligentna i ma inteligentnych znajomych ? Od stwierdzam, że przeciętne są najlepsze :)

Gość Janek Smutny
To prawda, zwykła i skromna to skarb, lafiryndy i idiotki precz.

Gość mateuszek_25
no właśnie, ale ciężko teraz o taki skarb.

Gość dziwnyswiatmuchomorka
a jak pozac zwyklego dobrego, kochajacego chlopaka ktory bedzie wracal do mnie po pracy, szczesliwy ze mnie ma?

Gość gość
tak, jak poznac normalnego faceta ktory nie mysli o tobie jak o pochwie do ********* ale jak o człowieku z uczuciami? ano chyba tylko zwiazek z dziewczyna, bo faceci to chodzoce prąciuchy

Gość mateuszek_25
teraz faceci to też s*******e co niektórzy, ze masakra, myśle, ze mądra kobieta szybko takiego cfaniaczka rozszyfruje, kobietę ciężko wyczuć tak naprawdę.

Gość mam dość wszystkiego bleee
Normalny, czuły, inteligentny, dający poczucie bezpieczeństwa, po prostu dobry - to jest facet marzeń. A dookoła w większości same pedały albo dzieci ...

na pewno sa jeszcze fajni faceci tylko gdzie?

jak go poznać? tego jednego jedynego...

Gość mateuszek_25
powiem wam, że na pewno nie na imprezach, można przez neta może 1 na 10 traficie i sie uda.

a potem myslisz ze wszystko masz i bum po 4,5 roku jednak stwierdza ze e tam on chce sie wyszalec:/ a Ty z 30 na karku zostajesz bez przyszlosci:(

Gość przecietna 33
to prawda ze faceci wolą takie skromne kobiety niz wyszczekane i przeciętne. myslę ze jestem przeciętnej urody , ale wlasnie nalezę do takich skromnych, nie lubię byc w centrum zainteresowania, a kazdy facet ktorego poznaję doslownie szaleje na moim punkcie.... ( nie bierzecie tego za nieskromnosc moją ) tyle ze ja nie moge na razie trafic na tego jednego ..

albo idzie do seminarium... albo boi się życia i odpowiedzialności... albo jest skończonym palantem i myśli tylko o jednym, spłycając wszystko co się da...

Gość mateuszek_25
przykro mi ;/ ja już nie chce szaleć chce sie ustatkować, ale mi słabo idzie bo nie ma z kim.

oj jak większość tego społeczeństwa... ludzie ze sobą nie rozmawiają; tylko siedzą przed tymi szklanymi ekranami... nie wiem dokąd to wszystko zmierza...

Gość blondasss 86
a ja szukam, ambitnej, która coś chce osiągnąć, która nie czeka na mężusia i to jej całą ambicja. Taka która pracuje, stara się, ja mam 28 lat już prawię i mam ok 6 na msc na rękę, i co poznaje, to jakieś puste bez ambicji, bez celów. Ja bym chciał np z minimum 2 razy do roku wyjechać gdzieś zobaczyć Polskę, świat. do tej pory spotykałem - puste nie pracujące, nawet nie szukające - wariatki może i pracujące, ale uganiające się za facetami. Ja sobie sam piorę, gotuje, sprzątam. NIe szukam służącej, ale partnerki równej mnie. Obeznanej, trochę z pracą najlepiej handlową i z którą mógłbym rozmawiać i zwiedzić trochę świata. Ale przede wszystkim taka która nie zdradza. Taka która, jak będzie chciała w bok, to zerwie najpierw. Ja np nigdy nie zdradziłem, nie potrafię tego zrobić kobiecie, bo wiem jak ja bym się czuł, a to boli strasznie. Dlatego już 2 razy najpierw zakończyłem związek, zanim się zabrałem za inną. Nie spotykam się za plecami nawet, czy są takie kobiety jeszcze, z zasadami??? Na prawdę ciężko o taką.

Sa! tylko one trafiaja na debili :/ i traca dla nich swoj czas a potem juz za pozno... no wlasnie mam dobra prace, dobre stanowisko a teraz juz mnie nic nie cieszy bo po co te rzeczy materialne jak nie ma z kim sie dzielic i kogo kochac?

Kogoś trzeba najpierw poznać, pogadać' co ją interesuje, czy studiuje, pracuje, ma ambicje, wole walki w życiu, werwę ;) Ten ktoś musi Cię zauroczyć, zaciekawić, fascynować.... ach.... Białe kozaczki i imprezowe dziewczyny to zapewne nie to...

Gość mateuszek_25
oglądam polsat i jestem w szoku jakimi idiotami są ludzie.

dokładnie Muchomorku. Ta gradacja wartości jest czasem brutalna. Co mi po dwóch kierunkach studiów jak nie masz tego swojego malutkiego, bezpiecznego świata...

Gość drewniana_panienka
jestem od Was starsza, kiedy byłam w Waszym wieku miałam podobne dylematy, widzę że nic się nie zmieniło... :( a myślałam, że tylko ja tak utknęłam.

a ja nie wiem czy to dobra konkluzja, na pewno smutna, ale ciesze się że nie jestem w tym stanie samotności odosobniona...

Gość gość
Mateusz c***o dzięki za solidarność. Mało kobiety znasz. Większość to wyrachowane materialne k****y których nie obchodzisz ty a twój dom auto i portfel:o całe życie kombinuja jak cię oskubac i sprzedają głodne tanie kawałki o tym jak kochają a wystarczy że powinie ci się noga bez skrupułów zapierrdolą ci kopa na ryj i z gołą doopą za drzwi. Mówią że pragną wrażliwych opiekuńczych a wybierają pustych chamow macho którzy im obijaja mordy i zdradzają a wrażliwych ciepłych facetów mają głęboko w doopie. Życie jeszcze cię nauczy by nie wierzyć nie ufać i solidaryzowac z kobietami obrabiajac wraz z nimi doopy twoim pobratymcom mężczyznom. Mnie doświadczenie i życie nauczyło że dziś nie warto być kochającym ciepłym wrażliwym bo kobiety mają cię za męską c**pę i omijają szerokim łukiem bo nie wyglądasz jak Antonio Banderas czy inny Clooney. Z poważaniem 33letni zawiedziony wrażliwy i samotny

Gość gość
Dziś nie ma kobiet pragnących wrażliwych i kochających mężczyzn, zgadzam się z gościem powyżej.

Wasze opinie sa bardzo krzywdzace, nie wrzuca sie wszystich do jednego worka:/ ja tez moge napisac ze faceci sa beznadziejni i tylko traktuja kobiety jak mieso:/

Gość gość
wiecie co kazdy z Was(faceci) pisze ze szuka zwyklej, normalnej, skromnej, a jak idzie taka ulica to nawet zaden nie spojrzy, jak jest normalnie ubrana,z delikatnym makijazem, w zwyklych butach a jak idzie lala z tipsami i na szpilkach to kazdy sie gapi :P

Gość mateuszek_25
moje rozważania są czysto hipotetyczne, ale szanse są :)

Gość gość
Mateuszek cio,to jedna nie umniejszaj swojej płci swoimi hipotezami bo są dla nas krzywdzące :o swoich obrazasz? Spójrz obiektywnie na dzisiejsze kobiety, jakie to pustaki przesiakniete mediami i glupkowatymi trendami

Gość Ewelina12345679
uważam, że są takie "dziewczyny". Tylko, że jeśli nie zrobisz nic w kierunku, by takową poznać to jest nikła szansa, że znajdziesz kogoś, kto będzie odpowiadał Twoim oczekiwaniom. To samo dotyczy facetów. Zdecydowana większość ludzi jest przeciętna. Cała sztuczna polega właśnie na tym, by z tłumu przeciętności znaleźć tą perełkę i nie poddawać się, kolejnym niepowodzeniom. I pamiętaj, że to co dla jednych jest sufitem, ale może być podłogą...

Gość gość
Ewelina12345679 uważam, że są takie "dziewczyny". . Nie ma, nie ma, nie zaklinaj rzeczywistości ewelinko, wyżej napisałem jakie jesteście, próbowałem z ogromnym multum(przeogromnym) z was nawiązać kontakt znajomość, spotykałem się z ignorancją obojętnością pogardą. Nawet na głupie czesc nie potraficie odpowiedzieć, bo ktoś może nie jest aż tak urodziwy i traktujecie jak zaraze nie patrząc na to co mogę mieć w środku-serce. Z poważaniem wrażliwy 33