Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Partycja77

nie umiem tanczyć

Polecane posty

Gość Partycja77

uwielbiam tańczyć, bardzo się cieszę kiedy mogę iść potańczyć, ale nie jestem za dobrą tancerka, z zazdrością patrze na dziewczyny, które to potrafią. Mój mąż natomiast dobrze tańczy i uważany jest w towarzystwie za dobrego tancerza, wczoraj na zabawie sylwestrowej po kilku godzinach zabawy powiedział, że nie chce ze mną tańczyć ponieważ to go męczy. Dotknęło mnie to do żywego. Dziś cały czas o tym myślę, jest mi tak przykro, że trudno to wyrazić, powiedziałam ,ze już z nim nigdy nie zatańczę

Gość gość
to się ucz tańczyć zamiast marudzić i jęczeć, bożeee co za ludzie

Dlaczego nie zaczniesz uczyć się tańca? Wczoraj na balu było widać jak ludzie nie potrafią tańczyć. Kilkanaście par poprawnie tańczyło.Pozostałe pary miały problem:D Najlepiej wychodziło im tzw. ługi- bugi - czyli każdy tańczy sam:D Gdy zagrali walca, tango to dla niektórych klapa!

Gość gość
Uwielbiasz tańczyć, ale nie umiesz? No to średnio, zacznij się uczyć, bo masa osób tak właśnie mówi, a potem jak ktoś to potwierdzi, że nie umieją, to obraza majestatu i dotknięcie do żywego, jak Ty:P Ja tam nie umiem tańczyć zupełnie, nawet "bugi-ługi", jak ktoś to nazwał, dwie lewe nogi, ale nie lubię i mam spokój, po prostu nie tańczę:)