Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkałam byłego i jestem w szoku

Polecane posty

Gość gość

Byłam z nim 4 lata i w końcu odszedł ode mnie do innej, tzn. bogatej jedynaczki. Już jako młoda dziewczyna była brzydka i bardzo gruba, do tego wysoka. Stylizowała się na pankówę. On miał parcie na kasę, a ona miała ustawionego ojca. Jak już się rozstaliśmy nasz wspólny znajomy powiedział mi, że mu się zwierzał, że przy niej nie musi szukać pracy, bo teść mu załatwi, tylko trzeba z nim zagadać, że jak ją dobrze traktuje to on wtedy jest zadowolony i wszystką kasę pakuje w ich związek. KUpił im dom i drogi samochód. Minęło 8 lat. Spotykam ich na rynku. Nic się nie zmienił, może trochę przytył, a ona jeszcze grubsza i brzydsza. Pomimo tego, że mają full kasy zaniedbana. Dwoje dzieci, też otyłe. Ale mniejsza o to. Nie widziałam w nim żadnego cienia radości. Nic. Ona widac zazdrosna, bo jak tylko do mnie się uśmiechnął zaraz go skarciła. I poszli. On ze spuszczoną głową. Dobrze mu tak. Za to wszystko co ja wycierpiałam. Przez 2 lata robił ze mnie idiotkę. Ze mną spędzał weekendy a do niej jeździł na tygodniu. Chciał kasy to ma, ale wszystko ma swoja cenę. Może nie mam tyle kasy co oni ale przynajmniej jestem szczęśliwa, czego nie widać po nich.

Gość gość
No i dobrze. Sprawiedliwosc!

Gość gość
bardzo dobrze. Też bym tak chciała...

Gość gość
Może wyszedł z założenia że z ładnej miski się nie najesz.Poza tym nie wszystko złoto co się świeci.Często wnętrze człowieka jest ważne a nie wygląd.Gdyby mu było zle dawno byliby po rozwodzie.*8 lat to już jest trochę stażu.