Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę dzieci i ludzi którzy są rodzicami

Polecane posty

Gość gość

bo sa agresywni mają w d wielu ludzi to, że sie ich krzywdzi, ale jedno słowo, spojrzenie na ich 'dzieciaćka' i koniec świata i te aseksualne sypialnie podporządkowane temu, że 'dziećko' z nimi spi jak z reklam z Ikei, pidżamy w kratke i cała rodzina w łozu małżeńskim plus pies w tym i pokruszone chipsy kolą w d**ę potem matka i ojciec, potem dopiero mąż i żona mam tak dość słuchania o tym, że dzieci sa najważniejsze, że jak słysze, że znów jakies zginęło to nawet mnie ot nie rusza niech żyła w d***e społeczeństwu pęknie z emocji, mam to gdzieś

Gość gość
nienawidzisz siebie bo jestes dzieckiem swoich rodzicow, no i ich tez, bo sa twoimi rodzicami. Moze slusznie... No i nienawidzisz wszystkich ludzi na swiecie, bo sa czyimis dziecmi, inaczej sie nie da.

Gość gość
To prawda. Mieszkalam w innym kraju europejskim i nikt sie tak z dziecmi nie p******i, nie wlaza im w d**e i nie krzywia psychiki tym mlaskaniam i dziamganiem. Dzieci sa krotko trzymane, uczone dyscypliny, kultury, dobrego wychowania a przede wszystkim szacunku dla innych. Kazdy gbur ktory sie wywyzsza jest automatycznie tepiony za chamstwo.

Gość gość
Polacy sa tak zakompleksieni, ze nawet dziecmi szpanuja. Po tym ich od razu poznac

Gość gość
swoich rodzicow nienawidzisz i siebie sama, wspolczuje ci bardzo

Gość cloe5
Wy uważacie że dziecko to się posiada aby je tresować? Jest to odrębna istota ludzka, która różne emocje przeżywa i za każdym razem nie da się nad dzieckiem zapanować bo to nie robot. A cóż takiego zlego jest w tym że matka i ojciec kochają swoje dziecko. Według mnie osoby nie posiadające dzieci nie powinny wypowiadać się na takie tematy bo nie mają zielonego pojęcia o macierzyństwie. To tak jakby osoba bez prawa jazdy chciała pouczać 30 letniego kierowcę.

Gość gość
Stad sie bierze to chamstwo ogolne w tym kraju. Polacy wychowuja dzieci na krolow i ksiezniczki ktorzy poniewieraja innymi. Jakim trzeba byc pustakiem, zeby pekac z dumy jak bachor jest bezczelny i pyskuje

Gość gość
Odrebna istota ludzka jest wtedy kiedy szanuje innych w przeciwnym razie nie jest istota ludzka

Gość gość
wiesz ,ze jestes chora?

Gość gość
gość Stad sie bierze to chamstwo ogolne w tym kraju. Polacy wychowuja dzieci na krolow i ksiezniczki ktorzy poniewieraja innymi. XX Akurat krolowie i ksiezniczki otrzymuja bardzo staranne wychowanie:)

Gość gość
No wlasnie bo to sa takie pseudoksiezniczki

Gość gość
Moze ty jestes? Ja wiem jak wyglada normalne spoleczenstwo bo zyje z daleka od tego kraju. Dzieci sa uczone samodzielnosci i skromnosci i dlatego ludzie tu sa normalni. A rodzice nie uwazaja maciezynstwa jako jedynej misji zycia

Gość gość
dlaczego nie mozesz miec dzieci?Pewnie dokonywalas aborcji i teraz jestes taka wsciekla na ludzi?

Gość gość
nie zmieniajcie tematu siebie nie nienawidze ani moich rodziców ludzie jak mają dzieci zmieniaja się z nami nikt sie nie p*******ł, amoja mama to normalna kobieta, potrafiła nakrzyczeć, zatroszczyć się, ale nie rozpieszczała, mogłyśmy i możemy na niej polegać, ale ma swoje zycie i nie rzuca wszystkiego jak p**********a i dlatego mam do niej szacunek i nie rozumiem iinnych ludzi, bo moja mama jest przykładem żywym na to, że mozna być dobra matka, ale nie p**********ą przy tym rodzice powinni kochac dzieci, co wynika z natury ale nie rozumiem czemu najbardziej na swiecie, życie jest bogate i nie tylko z tego sie składa miłość można odnajdywać w sobie do innych ludzi, wielka intymność łączy ludzi w związkach i to ona daje poczatek nowemu życiu, a jednk to własnie to dziecko wypiera miłość do partnera/partnerki dziecko to koniec dotychczasowego świata, jaki się zbudowało, totalna metamorfoza dużo mozna stracić, wiele bezpowrotnie się zmienia, a w zamian ma się usmiech dziecka fajnie, wierzę, że to piękne, ale nieproporcjonalne jest to dla mnie dziecko może i wiele wynagradza, ale raczej nie zastępuje innych kategorii życiowych

Gość gość
Ale tak maja, zgadzam sie, zrobia dzieci i zaczynaja sie izolowac spolecznie, i caly czas nadskakuja dzieciom.

Gość gość
nie widzicie co sie dzieje z ludźmi? wczoraj kobieta tu płakała, ze mąż ja pobił i jego matka na sylwestra go do siebie wzięła ta jej wielka macierzyńska miłość wszystko mu wybaczy i jeszcze na imprezę go weźmie on dzięki postawie matki wie, że może sobie na wiele pozwolic i się nie przejmuje bo w jej postawie znajduje przyzwolenie, i jej też nie mozna nic powiedziec, bo przecież jest się bezdzietną, tak?

Gość gość
No dokladnie, bo zona to obca suka i trzeba ja gnebic

Gość gość
Mało kto ma odwagę zwrócić uwagę, że cesarz jest nagi, tak samo jak ta miłość jest poparzona.

Gość gość
kobieto, czy nie rozumisz ze KAZDYczlowiek byl dzieckiem tego nie przeskoczysz, nie byloby dzieci - nie byloby ludzi, zastanow sie jakie bzdury gadasz

Gość gość
No właśnie, u podstaw tego zła leży założenie, że mąż lub zona to obca osoba i nie rodzina. A to jest właśnie pierwszorzędna rodzina i najważniejsza osoba w życiu.

Gość gość
Ja nie wiem co sie z tym narodem stalo. Jeszcze 30 lat temu ludzie nie tracili tak rozumu przez dzieci. Ale jak widac kompleksy trzeba jakos leczyc. Moze to nienawisc do innych powoduje ta chora milosc do dzieci. Wszystko jest jak z Ikei, klopsiki, mebelki i obrazek rodzinki.

Gość gość
Eeee tam. Są dzieci i są rozwydrzone bękarty. Są mili ludzie i wredni ludzie. Nie wiem którzy przeważają. Zauważyłam jedno, dzieci mają przesrane u rozwydrzonych bękartów. Drze to małą paszczę aż uszy bolą. A rodzice tacy sami. Dumni z bezstresowego wychowania i tak samo j******i jak ich wrzeszczące bękarty.

Gość gość
normalne dzieci maja przesrane, bo czesto nie maja sie z kim bawic nawet.

Gość gość
prawda.