Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstanie z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Byłam z nim miesiąc, wiem że to dziwne co teraz piszę. On był moim pierwszym chłopakiem. Zakochałam sie w nim bardzo, zaufałam mu bo mówił że jest przy mnie bardzo szczęśliwy, że mnie kocha strasznie, że chce być ze mną jak najdłużej. Chciał mnie nawet zaprosić na wigilie do siebie do domu. Wczoraj poszliśmy na sylwestra na imprezę i byli tam jego znajomi. Nie umiałam się tam odnaleźć, dziwnie się czułam bo nikt ze mną nie gadał, nawet moj chlopak malo co mowil. Po tym wszystkim on stwierdził że nic z tego nie bedzie, ze wydawalo mu sie ze mnie kocha, ze nie mamy o czym rozmawiac... itd. Pojechał mnie odwieźć i zaprosiłam go do domu. Całowaliśmy się, obejmował mnie. Po czym ubrał się i wyszedł powiedział " nic z tego nie bedzie chyba..."

Gość gość
Dzisiaj tez pisaliśmy chciałam żeby dał nam szanse, ale niestety napisal ze byl tylko zauroczony. To tak strasznie boli bo ja go kocham bardzo... co mam zrobic ? :(

Gość gość
Dzisiaj tez pisaliśmy chciałam żeby dał nam szanse, ale niestety napisal ze byl tylko zauroczony. To tak strasznie boli bo ja go kocham bardzo... co mam zrobic ? :(