Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sukienka na wesele

Polecane posty

Gość gość

czy w tym wypada iść na wesele ? Nie za bardzo odkryta ?

Gość gość
acha link ;) Alegro elegancka-sukienka-andrzejki-sylwester-2-fasony-i 3845966157.html

Gość gość
Cos masz problemy z linkiem :P Udalo mi sie znalezc aukcje po tym numerze. Powiem ci tak - sukienka bez szalu jest, nie ma w niej nic specjalnego. Ale ty pytasz czy wypada, a nie o ocene, wiec tak: Pewnie ze wypada, a czemu nie? Przeciez nic nie odkrywa, ani tylka, ani piersi ;p widzialam rozne "odkrywajace" i ta jest bardzo skromna przy nich :). Tylko te ramiaczka straszne - bez nich lepiej wyglada.

Gość gość
ogólnie to czy fason OK , a ramiączka to chyba idzie z tyłu związać dziwne te zdjęcia ale tania a nie mam dużo kasy

Gość gość
No spoko, kupuj jesli ci sie podoba :) byleby biust dobrze wygladal w niej i bez tych strasznych ramiaczek i jest extra

Gość gość
na zdjęciu biust wygląda OK ale nie wiem jaki ma modelka to chyba D a ja mam małe C Mam też szersze biodra od tej modelki , hmm może inną ?

Gość gość
Male C, tzn np 65C ? Zeby nie bylo, ze utoniesz w takiej sukience ;). Jak masz inne typy to daj linki, pomyslimy :)

Gość gość
70C ale pisze ,że są dwa fasony mi się podoba ten wiązany na szyi ale zastanawia mnie ten prześwit pod biustem. Na razie nie mam innego typu ,ale szukam

Gość gość
masakryczna ta kiecka, taka smutna i bez polotu.. poszukaj czegoś w kolorze, według mnie czarny nie pasuje na wesele

Gość gość
chcę tylko czarny , czemu smutna ? Zbyt ekstrawaganckiej nie chce.

Gość gość
jak sie jej podoba ten kolor i fason to najwazniejsze :) nie jest przeciez obciachowa ani brzydka. Ten przeswit jest ok, co cie w nim zastanawia? :D

Gość gość
nie chodzi o ekstrawagancje tylko, ta sukienka jest po prostu smutna, starodawna. Teraz rozpoczęły się wyprzedaże, przejedź się do jakieś galerii handlowej za 50 zł może uda ci się coś fajnego upolować.

Gość gość
no to teraz to już nie wiem bo jak staromodna to nie

Gość gość
Nie jest zła.

Gość gość
Dobra też nie jest. Popieram wypowiedź wyżej, po sylwestrze może być przecenionych dużo "wyjściowych" rzeczy.