Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

załamka

Polecane posty

Gość gość

Postaram się opisać to w skrócie nie przynudzając. Otóż pracuję z pewnym K., na początku było coś w rodzaju flirtu, przynajmniej mi się tak wydawało, wspólne rozmowy, niezręczna cisza a później coś się schrzaniło. Na początku były jakieś docinki, puszczałam je płazem i było coraz gorzej, na coraz więcej sobie pozwalał. Gdy odpowiadałam tym samym było coraz gorzej. Dochodziło do tego, że w ciągu miesiąca odzywaliśmy się do siebie jedynie przez tydzień. Gdy patrzy na mnie widzę to pożądanie w jego oczach- zresztą nie tylko ja to dostrzegłam- ale sposób w jaki się zachowuje pozostawia wiele do życzenia. Jest chamski, no nie do zniesienia naprawdę. Momentami nie mogę z nikim innym- mówię tu o płci męskiej-porozmawiać cały czas się wtrąca w rozmowę. Wiem, że to moja wina bo przegapiłam moment w którym powinnam wyznaczyć pewną granicę, której on nie może przekroczyć ale jest już za późno bo moje starania by uczynić to teraz idą na marne. On nie przejmuje się i robi tzn. gada swoje. Nie mam pojęcia co mam zrobić, czy mogłabym liczyć na jakieś sugestie i rady? Dziękuję i pozdrawiam.

Gość gość
Po co z nim jesteś,skoro nie jesteś szczęśliwa w tym związku?

Gość gość
ZANIM KTOS MI TO WYTKNIE: tak wiem,nie potrafię czytać,ze zrozumieniem.

Gość gość
Może go ignoruj i się wtedy odczepi.

Gość gość
po prostu zawsze zwracaj mu uwagę, nazywaj chamem i zaznacz ze sobie nie zyczysz . jeżeli to zignoruje powiedz ze zgłosisz mobing

Gość gość
to przykre

Gość gość
Próbowałam ale nie da się on jest tak strasznie upierdliwy. Nie jestesmy razem, chyba byliśmy na dobrej drodze ale coś sie popsuło i nikt nie rozumie co się stało.

Gość gość
Nazywam go chamem ale jak juze wspomniałam nic sobie z tego nie robi.