Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Facetzproblemem

Zerwać czy nie

Polecane posty

Gość Facetzproblemem

Od początku poznalismy się kilka miesięcy temu, na początku było wszystko w porządku, po około miesiący znajomości zacząłem z nią sypiać i wszystko między nami było ok. Potem (po około 3 miesiącach) najpierw przestała słodko do mnie pisać, spotykaliśmy się mniej choć ona twierdzi do dziś że jej zależy... W grudniu uprawialiśmy seks może z 4 razy, a to zmęczona, a to nie ma czasu dla mnie, a to trochę ją głowa boli... jej brat z żoną stale jej podrzucają swoje dziecko co tam jestem to i czasami pół dnia się nim zajmuje (żona jej brata nie pracuje!!!), raz była taka sytuacja że szliśmy spać ona wcześniej zajmowała się tym dzieckiem, to było jak skończył się jej okres nie kochaliśmy się jakiś czas i na coś liczyłem to wolała się zająć komputerem i poczekać aż ja zasnę... widzę że nie chce się ze mną kochać :(, potrafi mnie zostawić samego w pokoju i se iść do tego dziecka (mieszka z rodzicami więc i oni się mogą nim zjamować) nie powie bratu że to trochę nie wypada przy mnie zostawiać na pół dnia dziecko stale jak tam jestem, jeszcze miesiąc temu tak nie było, dodam że te dziecko ją traktuje wyżej niż mamę (nawet mówi do niej mama), ona je często kąpie, usypia itd. Bardzo lubię dzieci ale moim zdaniem to jest przesada wszystko ma swój umiar, ja chcę z nią spędzać czas a nie z dzieckiem brata czy jej mamą, już nie mówiąc o braku seksu :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować