Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michaska26

Co mam zrobic zeby do mnie wrocil i dal mi szanse

Polecane posty

Cześć Jestem Michalina. Od czego zacząć :/ Może od tego że jestem z chłopakiem a właściwie byłam pół roku.... przez ten czas świetnie się dogadywaliśmy. Planowaliśmy razem przyszłość. Niestety miesiąc temu musiałam wyprowadzić się z jego miasta i zostaliśmy skazani na chwilowy związek na odległość. Przez ten czas postanowiliśmy się wspierać, dzwonić do siebie, kontaktować na sky pe itp. Ale co z tego? Wszystko byłoby super.. gdyby nie to, że okłamałam go. Na początku dla mnie była to głupota bo nie powiedziałam mu o mnie całej prawdy. Przypadkowo dowiedział się, że pisałam z jakimś chłopakiem nie mówiąc mu o tym wprost.. oczywiście pisałam z nim jak byliśmy razem czego bardzo żałuje. Wybaczył mi oczywiście gdy zapewniłam że więcej tak nie zrobie. No i poprosił o moje hasło na sky pe, on mi wcześniej dał swoje żeby miał wgląd na to z kim tam pisze i w ogóle.... 2 Tygodnie temu miałam gorsze dni i chciałam sama z nim zerwać.. wpadłam w jakąś depresję stwierdziłam że z kimś innym będzie mu lepiej. Bardzo mu było przykro i nie chciał niczego kończyć. W związku z tą depresją zaczęłam znowu jakieś głupie rzeczy odwalać .. zmieniłam hasło na sky pe i pisałam z jakimiś chłopakami. Był wkurzony. 3 dni temu oznajmił że ma już tego dość i że przestał mi wierzyć. Że na pewno mam kogoś za jego plecami, że cały czas ukrywam przed nim jakieś sprawy, być może innego faceta. Dodam, że mam 19 lat a on 23. I te 3 dni temu właśnie mnie zostawił.. błagałam go cały dzień by zmienił zdanie ale on nadal twierdził, że to już nie ma sensu. Kolejnego dnia sam się do mnie odezwał i kiedy zapytałam czy da mi szansę stwierdził tym razem że ''nie wie''.. postanowiłam że dam mu spokój przez jakiś czas żeby sobie przemyślał to.. co mam robić pomóżcie mi? Jak odzyskać zaufanie. To ważne ! Nie daje sobie bez niego rady :(( .. Pozdrawiam Michalina

Gość gość
musisz postarać się aby on ci na nowo zaufał udowodnić że tylko on się dla ciebie liczy. Jeżeli zmieniłaś hasło a on by jednak chciał by mieć wgląd to mu podaj aby było fer że ty masz jego a on nie.Takie głupie zachowania a dają do myślenia bo mógł sobie pomyśleć gdyby nic nie miała do ukrycia to by nie zmieniała tego hasła. Związki na odległość opierają się przede wszystkim na zaufaniu bo bez tego to nic nie wyjdzie. Więc życzę powodzenia pogadaj z nim szczerze powiedz co czujesz. Jeżeli planowaliście jakąś tam przyszłość to dla niego też to nie jest łatwe i może da się jeszcze to wszystko naprawić

Problem w tym że on nie chce ze mna rozmawiac. Polaczenia odrzuca a kiedy w koncu odebral powiedzial, ze nie ma ochoty na zadne rozmowy ze mna..

Gość gość
daj spokoj chlopakowi, niech znajdzie sobie normalna dziewczyne 🖐️

Gość gość
daj mu czas niech ochłonie i wtedy spróbuj, może to wszystko też dla niego za szybko

Postanowilam ze dam mu czas.. Ja bez Niego juz nie wytrzymuje.. chociaz wiem ze warto na pewno bedzie poczekac.. Mowil ze ma caly czas do mnie zal o to. Ile czasu mu zajmie to cale przemyslenie sytuacji i danie mi szansy ? :(

Gość gość
daj mu tydzień, dwa i wtedy spróbuj już na spokojnie jak te wszystkie emocje opadną. Faceci rzadko się zwierzają bardziej przeżywają to w samotności. Może miała byś możliwość pojechać do niego czy to za daleka odległość

Gość gość
trzeba bylo myslec o tym zanim zaczelas go oklamywac mam nadzieje ze nie da ci szansy :)

Niestety chcialabym pojechac ale nie mam takiej mozliwosci. Poczekam nawet miesiac.. ale boje sie ze to bedzie z Nim tak ze przez ten tydzien, dwa, miesiac ze mu przejdzie wszystko i totalnie bedzie mial juz mnie gdzies :( Ma urodziny za tydzien i postanowilam zrobic mu prezent. Czy moge mu go wyslac dodatkowo w tym prezencie jakis liscik czy to niezbyt dobry pomysl? Co o tym myslicie?

Gość gość
myślę że to dobry pomysł jeżeli nie chce z tobą rozmawiać to może po przeczytaniu tego coś się zmieni. życzę c***owodzenia

Przeciez nie chcialam go oklamywac i swiadomie ranic.. nie mialam w planach takich glupot z mojej strony.. po prostu jestem jaka jestem, ale juz nad tym pracuje i postanowilam sie zmienic.

Gość gość
Daj mu spokój dziewczyno, niech ułoży sobie życie z kimś normalnym i dorosłym...

Tylko nie wiem jak mam mu pokazac ze chce sie poprawic w dodatku na odleglosc. Moze mi ktos cos jeszcze doradzic? Na pewno niektorzy mieli juz do czynienia z takimi sytuacjami, co mi doradzicie?

Gość gość
Ja żeby odzyskać swoją miłość zamówiłam urok miłosny (z tego co pamietam tutaj- http://magicznerytualy.pl) i po 3 tygodniach do mnie powrócił.

Gość gość
Witam wszystkie Porzucone. Bylam szczesliwa myslalam ze to przeznaczenie. Szybko wprowadzil mnie w rodzine czesto sie widywalismy mieszkalismy 15 min od siebie , mowil ze kocha , ze mysli powaznie , jego rodzina mnie polubila , on byl czuly , taki poprostu kochany. Nawet w grudniu planowal ślub cywilny a w kwietniu koscielny bylam zaskoczona ze tak szybko ale i szczesliwa i nagle czas prysl. stwierdzil ze jednak nie pasujemy do siebie .Tak po prostu. Ale nie dałam za wygraną. Trafilam przypadkiem ans tronę http://urokmilosny24.pl i zamówiłam urok miłosny. Już zaczął się odzywac i przepraszać. Myślę że niedługo wróci.

Gość gość
głupiutka 19stka :D nawet nie warto się zgłębiać w ten temat...

Gość gość
ŻAŁOŚNI JESTEŚCIE Z TYMI UROKAMI Szukacie frajerów i frajerki gorszych od siebie, debile j'e'b'a'n'i