Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię brunetów

Brak faceta a seks

Polecane posty

Gość lubię brunetów

Mam już dość ;( Od kiedy rozstałam się z byłym (poł roku temu) nie byłam z nikim w łóżku. Mam swoje potrzeby ;( Oszaleję ;( Nie mogę iść z jakimś pierwszym lepszym debilem do łóżka, bo to nie w moim stylu ;( Najchętniej spotkałabym się z byłym żeby mnie ostro przeleciał ;( Chyba tak zrobię i mam gdzieś, ze ma dziewczynę. Zostawił mnie tak bez niczego, a ja mam potrzeby ;(

Gość lubię brunetów
zaden mi się nie podoba :O

Też masz wymagania ;) ja w moim otoczeniu mam wiele atrakcyjnych fizycznie kobiet, a imprezowiczem lub akwizytorem nie jestem pół polski w tydzień nie objeżdżam.

Gość lubię brunetów
I dlatego nie ****asz :D

Gość lubię brunetów
Podszyw wyżej. Jakie wymagania? Po co mam iść z facetem, który mi sie nie podoba do łóżka? Nie jest ważny tylko penis, ale cały mężczyzna. Jak mnie nie pociąga to w życiu nie pojde z nim do łóżka. Obrzydliwe to :O

Gość ija ija o
z twojej gadki wynika ze zaden facet ci sie nie podoba prawie.... pytnie czy jakikolwiek facet chcialby cie przeleciec. Zacznij od siebie.

Gość lubię brunetów
Bo mało jest facetów w moim typie, a od siebie już dawno zaczęłam i uwazam, ze niczego mi nie brakuje.

Gość ija ija o
musi ci brakowac, bo jesli by ci nie brakowało to juz by dawno cie jakis ksieciu z bajki posuwał. chyba ze nie mozesz zdzierzyc, ze nowa lala twojego ex jest widocznie lepsza od ciebie i niestety ale przegrałas. Zreszta sama sie wygadałas mówiąc ze chcialabys zeby to on cie posunął. Przegrałas z nią i nie mozesz sie z tym pogodzić. hehe ochłoń.

Gość lubię brunetów
Jestem wybredna i nie pojdę z byle frajerem do łóżka. Niestety takich dużo. Facet musi mi się podobać w 100% bo jeżeli nie to będę się go brzydzić.

Gość gość
heh, umrzesz starą niezaspokojoną panną.

Gość lubię brunetów
Jeżeli nie znajdzie sie moj wymarzony facet to najwyżej umrę z wibratorem w dłoni ;) wolę to niż miałby dotykać mnie jakiś oblech albo inny frajer

Gość gość
Wiesz?wydaje mi się że pół roku to jeszcze wcale nie tak długo,ale masz rację z początku ciężko sobie z tym poradzić,nie myśl o tym wypełnij swój wolny czas maksymalnie,zajmij się czymś,ja miałam podobnie,było trudno a teraz jakoś sobie z tym radzę. Magda

Gość lubię brunetów
Michał zamilcz, gdybym chciała się puścić już dawno bym to zrobiła. Miałam multum okazji do tego ;) ale to nie moj styl

Gość gość
Ja od 6ciu lat jestem sam i co mam powiedzieć? Czy brak drugiej osoby to aż taka tragedia? Pewnie nie ale wszyscy dookoła wmawiają że jak sie kogoś nie ma to jest się kimś gorszym

Poczekaj jeszcze miesiąc. Puścisz się na bank, za bardzo lubisz ten sport.

Gość gość
wg mojej obserwacji jesteś pustą zdzirą, a wybrzydzasz jakbyś była niewiadomo kim. W mojej opinii i tak się puścisz, jak nie z byłym, o ile do ciebie wróci to z kimś innym.

Gość lubię brunetów
Tak, Michał i co ciekawego jeszcze powiesz? Dla mnie te pol roku to długo. Na początku jakoś dawałam rade, a teraz?;/

Gość lubię brunetów
jakieś obraźliwe komenatrze prosze sobie zostawić dla siebie, Co mi z seksu z brzydalem, który mi się nie podoba, albo średnio podoba? Wyrzygam się na niego jeszcze ;D

Twój pierwszy post świadczy wystarczająco o tym, że jesteś zwykłą d****** Spotkałabyś się nz byłym mimo, że ma dziewczynę. To jeszcze gorsze k******o niż dawanie d**y obcemu facetowi po pijaku.

Gość lubię brunetów
Sam mi to zaproponował jakiś czas temu, widocznie nie szanuje swojej obecnej, albo jest za słaba :D

Gość gość
no ale jakoś nadal ją posówa a tobie pozostaje strzelanie z palca. Ogarnij się tania wywłoko bo to co czytam sprawia że tracę wiarę w kobiety.

Gość lubię brunetów
Skończyłam kilka dni temu 21 ;]

Gość gość
czyli nadal masz siano zamiast mózgu - więc jakoś twoje posty mnie nie dziwią. Umówcie się na seks w trójkacie, i on będzie zadowolony bo będzie miał dwie naraz a ty może odkryjesz w sobie pociąg także do kobiet.

Gość lubię brunetów
Posuwa albo i nie, skoro ciągle porusza ze mną tematy łóżkowe to musi być coś na rzeczy. Byliśmy ze sobą, znamy swoje ciała, potrzeby wiec czemu mam tego nie zrobić? A, ze przy okazji zdradzi swoją to już nie mój problem/