Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię brunetów

Brak faceta a seks

Polecane posty

Gość gość
Raczej twój, bo jak ona się dowie to kto wie co jej odwali - kto wie czy ci nie wbije tasaka w pochwę jak będziesz spała. W mojej opinii ty nie masz wogóle mózgu tylko piersi - i chyba nadajesz się tylko do seksu.

Gość lubię brunetów
Jest jedynym facetem, który mnie pociąga, rozpala, nie wiem co ma w sobie, ale zawsze i wszędzie miałam przy nim ochote na seks. Dbał o mnie w tym temacie, naprawdę. Bywałam na wielu randkach i ząden facet tak na mnie nie działał, wiec na pewno nie miałabym przyjemności z seksu.

Gość lubię brunetów
To nie moja wina, ze mam wysokie libido/ opanujcie sie i przestańcie mnie wyzywać. Od 16 roku życia muszę sie prawie codziennie zaspokajać, bo inaczej nie daję rady. Jak miałam faceta to sie nie masturbowałam, bo nie miałam potrzeby.

Gość gość
masz dopiero 21 lat - w tym wieku zawsze sie kogoś nadmiernie idealizuje - spotkasz jeszcze mnóstwo ogierów którzy nauczą cię tak dzikiego i nieokiełznanego seksu że twój były wyda sie przy tym kimś małym i żałożnym. Po postach wnioskuję że jesteś ostrą suką a faceci lubia wbrew pozorom latawki - ale chyba tylko do łóżka i z powrotem bęc. Z takim podejściem raczej nie zbudujesz zwiazku - a jak już to lepiej dobrze ukrywaj swoje puszczalstwo by nieszczęśnik którego złapiesz za ogon tego nie przejrzał.

Gość lubię brunetów
Jakie puszczalstwo? Opanuj się gościu. Z nikim się nie puszczałam. tylko uprawiałam seks z moim facetem!

Gość lubię brunetów
Tak, pierwszy i jedyny jak do tej pory. Ale tak oczywiście w waszym p*********m mniemaniu jestem d****** Poczytajcie to co piszecie. Jakbym się puszczała to nie byłoby tego tematu osły :D Miałabym wtedy seks na zawołanie z byle frajerem waszego pokroju.

Gość gość
sex machine! allegro - dział erotyka :D

Gość lubię brunetów
zabawka mnie nie podnieci. Ja muszę czuć faceta w całości, a nie samego penisa zrozumcie to.

Gość gość
czuję że jesteś kolesiem który robi sobie jaja

Gość lubię brunetów
Tak był doświadczony, ponieważ przede mną był w długim związku. Rozdziewiczył mnie i dlatego mam do niego taki sentyment. Dla kobiety to ważne. Poza tym cieżko mi zapomnieć o ty co było, byłam przyzywyczajona, wiedziałam co on lubi, on wiedział co ja lubię. Dogadywaliśmy się świetnie w łóżku, niestety nam nie wyszło w życiu,ale nie o tym temat.

Gość gość
strzel se palcówkę

Gość lubię brunetów
oczywiście. Z resztą nie preferuje młodszych, a facet w moim wieku, który nie ma bladego pojęcia o seksie jest dla mnie skreślony, taki na pewno mnie nie zaspokoi. Lubię długie numerki, wiec świeżynki odpadają

Gość gość
umówiłbym się z tobą wpierw wysławszy zdjęcie bo też tęsknię za byłą i cie rozumiem - ale po treśc****sta jakie tu produkujesz odnoszę wrażenie że jesteś zimna i wyrachowana.

Gość gość
Też mnie kiedyś ktoś rozdziewiczył i dla mnie to nie jest ważne Wspominam to jako porażkę i cos przez co trzeba przejść żeby się nauczyć co to są moje potrzeby co lubię co mi się podoba a co mi wisi w sexie i czego nie będę tolerowała bo lubie co innego np. To jest ważne w życiu egoizm i dopasowanie się sexualne a potem można razem być na przekór światu

Gość lubię brunetów
Tak, jestem zimna, wredna bla bla bla wiele razy to słyszałam. Trzeba do mnie dotrzeć po prostu.

Gość gość
też zawsze mówiłam że lubie brunetów słyszałam że kolor włosów i wygląd nie mają znaczenia aż nie zrozumiałam że to jest mój fetysz Ja lubię czarne włosy i wszystkie moje wyobrażenia to mój fetysz Więc nie umawiaj się z szatynami i blondynami to szybciej zajdziesz tego właściwego!

Gość lubię brunetów
skoro wspominasz to jako porażkę, to osoba z którą się przespałaś po raz pierwszy nie była dla ciebie ważna. Gdyby była i nawet poszłoby coś "technicznie" nie tak, to byś na pewno nie robiła z tego problemu. Dla mnie on był ważna osobą, własnie był jedynym chłopakiem, z którym chciałam to zrobić. Ma w sobie to coś czego nigdy nie dostrzegłam w żadnym facecie.

Gość lubię brunetów
nie lubię blondynów i nie umawiam się z nimi;] no chyba że raz kiedyś poszłam z blondynem do kina/

Gość gość
Tak nie był ważny, mimo że wtedy tego nie rozumiałam. Nie był brunetem przede wszystkim! :D A technika to też ważna rzecz ale tutaj na tym polu trudniej pogodzić wszystkie rzeczy więc lepiej po prostu trenować i trening czyni mistrza Grunt to żeby właśnie facet miał to coś o czym piszesz. Czyli niezidentyfikowane coś co działa jak magnes.

Gość uwielbiam blondynoow
taki typ skandynawski............. i marzy mi sie Wielkie Romantyczne Uczucie, nie bzykanko

Gość gość
Ja kilku prawie brunetów zafarbowałam na czarno, jednak to tez nie miało większego sensu/// Eh młodość ma swoje prawa :)

Gość lubię brunetów
Ciągnie mnie do niego i co zrobie? Mam wspomnienia, których nie wymarzę. Mamy ze sobą kontakt, rozmawiamy, żartujemy, często na tematy łóżkowe. Planujemy sie spotkać na kawe, ale ja wiem, że na kawie to się nie skończy.

Gość lubię brunetów
wymażę*

Gość gość
No i dobrze młodość jest po to żeby się bawić w życie a prawdziwe życie już takie zabawne nie będzie.

Gość lubię brunetów
No i dlatego bez żadnych oporów pójdę z nim do łóżka.

Gość gość
co za dzifka