Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam zrobić nie wiem

Polecane posty

Gość gość

na uczuciowym, bo tu najwiecej osob a ja kocham moje ciało ;) Otóz, robiąc pedicure ciachnęłam sobie sporo duzego palca, polała sie krew rzesiście, jakos zatamowałam, to bylo rano. teraz zauważyłam, że cały ciapek mam we krwi :o Zmieniałm opatrunek itp, nogę wyzej, znowu jakoś sie zatamowało, na razie nie zagladam, krwawych sladów nie zostawiam. Ale przeraziła mnie skala tego krwawienia, niby tylko ciutkę obcięłam (tego palca). jest na sali jakis lekarz, który pomoze zdalnie?? (Aha, nieco znieczulilam sie whiskey przed zmianą opatrunku bo mi sie słabo robiło troche, caly byl we krwi)

Gość dfghjhgfdsa
:D ta lekarz , idz prywatnie jutro :P

Gość gość
no właśnie nie wiem, czy to nie obciach leciec z paluchem do lekarza

Gość gość
tylko mi słabo jak zmieniam te opatrunki, teraz zasypałam jakims proszkeim co znalazłam w apteczce na rany, ale nie wiem czy rano nie zobaczę poscieli we krwi, no horror, "użast prosto" albo gorzej

Gość gość
nie skąd :P

Gość gość
albo na Emergency teraz

Gość gość
nie no, nie będę z siebie robić idiotki, z nacieciem na pogotowie, no coś ty... swędzi mnie tam i czasem zaboli, boje sie obejrzec co tam znowu. Dzisiaj nie rusze tego opatrunku, jutro znowu będę zmieniać i zasypywac labo zalewać wodą utleniona ewentualnie riwanolem, chyba zemdleje, musze z whiskey, cholera jasna ale sie urządziłam, sama własnorecznie, pieknych stóp mi sie zachciało, k***a mac i mam na myśli K***A MAĆ