Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sny marzenia rzeczy w innej rzeczywistosci

Polecane posty

Gość gość

co mozecie wrzucic?

Sen o brzasku letniej pory,las,rosa,soczysta zieleń,śpiew ptaków.

Gość goscola
sen o kilka lat wstecz kiedy uśmiechałam się zawsze beztrosko bo teraz to nawet nie pamiętam , a bardzo pragnę by życie było mniej okrutne i zmienić je o 360 stopni i męża kopnąć i zrobić coś szalonego tylko dla siebie a nie innych .

Inna rzeczywistość to po prostu zmiana sposobu myślenia. Jedni umierają jako gangsterzy, strażacy, klesi lub ateiści. Dla gangstera inną rzeczywistością będzie bycie strażakiem, dla strażaka będzie to bycie podpalaczem itd z dziecka w dorosłego, i na odwrót. Przemiana to jedyne co można zaobserwować na tym bezsensownym wiecie zarówno u gąsienicy jak i u człowieka. Kluczem jest wyrwać się z kręgu życia i ponownych narodzin niestety coraz bardziej przekonuje się że ta idee to kolejna religijna zmyślona mrzonka. Najbardziej prawdopodobną wersją jest ten wieczny kocioł jaki każdy zna. Jeśli ktoś umiera debilem i nie spodziewa się śmierci nie powinien nawet zauważyć że umarł. Ja mam ten przywilej że w pełni świadomy cieszę się z wszechobecnego debilizmu ciągle żyjąc.

W moim śnie jestem niczym pojmowanym.