Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Postanowienie

Dieta low carb

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
nie rob eksperymentow na swoim organizmie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Arizona jest zerowym autorytetem, jej dzialania na Kafe jasno pokazuja, ze dieta w jej wykonaniu jest awykonalna. Bo teoria to nie wszystko, trzeba miec jeszcze madrosc i doswiadczenie. Naczytac sie darmowych madrosci i naogladac YT to sie kazdy moze, ale rzetelna wiedza jest niezbedna, inaczej to eksperymenty na naszym ciele konczace sie niepowodzeniem jak w przypadku Arizony. (I to i tak niezle, bo mozna nabawic sie miazdzycy, cukrzycy czy innych schorzen robiac tak jak ona). Jak ktos ma problem w utrzymaniu i przeprowadzeniu prawdziwej low carb to juz lepiej niech sie wezmie za pierwsza lepsza dietke z kolorowej gazetki dla glupiutkich kobietek. Mniej szkody sobie zrobi, bo wytrzyma tydzien ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Postanowienie
dobrze wiedziec :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up jadam zdrowo jak efekty?

Udost臋pnij ten post

ha! rano 75,7 kg na wadze:D zjedzone- 2 udka pieczone, baby marchewki (ok 150g) z maslem, sa艂atka z garsci mixu salat, 1/2 pomidora i kawa艂ka papryki + 2,艂. smietany 18% kawa ze smietanka 30% - ale smietanki moooze z 20ml (koncowka:P) zupa pomidorowa- gotowana na kurczaku, plus smietana 18% w srodku pomidory z puszki, przecier, marchew seler i pietruszka (ok 300ml)

Udost臋pnij ten post

i doszed艂 omlet z jajka, 偶贸艂tka, 艂yzki 艣mietany 18% a do tego 艂y偶ka 艣mietany 18% i 1/2 ma艂ej 艂y偶eczki soku jagodowego bo za ma艂o tluszczu wczesniej by艂o. aczkolwiek widze ze wegle beda dzis megawysoko bo w okolicach 30g ;/ bia艂ko ok 90 t艂uszcz ok 95 i wegle... ok 35;/

Udost臋pnij ten post

zrobi艂am kotlety mielone...z indyka (ach te zapasy;p) doda艂am 2 lyzki zmielonych pestek dyni i 3 l. zmielonego siemienia ( teraz troche zaluje-wegle, ale z drugiej strony sa spoko na jelitka;p) i 1 jajko...usmazylam an smalcu... tak mniej wiecej wyszlo b- ok 97 t- ok 76 w-ok 13 1 sztuka- b-14 t-10.8 w-2 i 164 kalorie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Postanowieni
Dzi艣 na obiad piersi z kurczaka marynowane przec noc pokrojone w kostke i usma偶one na oliwnie do tego czerwona marynowana papryka.

Udost臋pnij ten post

jezu u mnie dzis masakra. sniadanie - jajecznica z4 jaj z szynka i szpinakime lunch- sa艂atka- mix salat, 15 oliwek, kawalek papryki, pol pomidora, pol awokado obiad- 4 kotlety mielone z indyka (mieso, mielone pestki dyni, siemie jajo- na smalczyku) i szpinak kawa ze smietana 30% ( ok50 ml!) wieczorem- ok 10 orzeszkow ziemnych (ale tych w skorupce) na wytlumaczenie- hormony, beznadziejny dzien i zapierdziel w pracy... ale grunt ze nie bylo pszenicy ani slodyczy a nawet owococow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Postanowienie
spoko ale du偶o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arizona2017c
Jadam zdrowo, 呕adna masakra - podstaw膮 lc jest je艣膰 tyle, 偶eby nie czu膰 si臋 g艂odnym. Sprawd藕 oliwki bo najcz臋艣ciej maj膮 sporo ukrytego cukru :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arizona2017c
Orzeszki ziemne nie s膮 orzechami tylko rodzajem fasoli wi臋c nie bardzo sprawdzaj膮 si臋 w diecie lc przymulaj膮 samopoczucie i nasilaj膮 stany zapalne w organizmie. Migda艂y si臋 za to idealnie sprawdzaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do_Arizonyyy
czesc Arizona,mam pytanie, mam duza nadwag臋 i chce schudn膮膰 dzi臋ki diecie niskoweglowodanowej, powiesz mi gdzie znajde kompendium wiedzxy w pigilce?dodam,ze nie msm czasu na czytanie ksi膮偶ek i d艂u偶szych publikacji,bede ci bardzo wdzieczna, pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

dzieki za info! przyje艂am do wiadomosci :) heh mam wyrzuty sumienia, bo orzeszki by艂y mojego faceta- i tak wzielam z nudow;p zainwestuje w orzechy, a jak jest w w艂oskimi? dozwolone? mam pe艂no w domu :)

Udost臋pnij ten post

a co do oliwek czarne- bodaj偶e z biedry maj膮 podobno ZERO w臋gli a czarne z tesco 3g na 100g produktu- mysle ze to spoko- zwlaszcza ze ten wysoki smuk艂y s艂oiczek to chyba 165g, a starcza mi na kilka dni:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 POSTANOWIENIE
bzdura, oliwki mozesz jesc smia艂o. co do orzechow to nie jedz ich, do arizony masz tu wszystko przeczytaj od poczatku, i bedziesz wszystko wiedzial to zadna filozofia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arizona2017c
Do Arizony, Nie odniesiesz sukcesu bez wiedzy wi臋c je艣li faktycznie chcesz schudn膮膰 musisz zainwestowa膰 czas. Na pocz膮tek polecam ksi膮偶ki: Dieta bez pszenicy ,Nowa dieta Atkinsa , Dlaczego tyjemy - Gary Tubes, Dieta Bez Zb贸偶 - Mercola Joseph. x Bardzo prost膮 diet膮 LC jest pocz膮tkowa faza diety Gacy, mi臋so, t艂uszcz i pomidory, je艣li b臋dziesz trzyma膰 w臋glowodany poni偶ej 70g, czystego bia艂ka poni偶ej 100g redukcja powinna si臋 rozpocz膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Postanowienie
arizona ty sobie jaja robisz? nie trzeba czyta膰 ksi膮偶ek tylko wystarczy zmieni膰 nastawienie i jest to co jest napisane

Udost臋pnij ten post

jasne,po co czytac,przeciez od tego oczy si臋 psuja.Wiedze czerpiemy z tego co kolega powiedzia艂,lub napisano na kafe;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Postanowienie, dlaczego piszesz, 偶e ma nie je艣膰 orzech贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Postanowienie
duzo wegli i tluszczu

Udost臋pnij ten post

bia艂ko 117 t艂uczcz 106 wegle 22 Postanowienie... bo ja nie robie takiego totalnego low carbu pr贸buj***ardziej lchf- low carb fat high jakie wogole sa proporcie B T W w zwyklym low carb?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Postanowienie
nie patrze na proporcje, jem zdrowo - naturalnie. wiem tyle 偶e waga sie powoli zatrzymuje, dlatego powiniem ciezko trenowac ale jakos sie nie sklada ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Postanowienie
Witam wczoraj zrobi艂em 6 serii po 12 pompek, brzuszki i przysiady z obci膮偶eniem. Dzi艣 rano jajecznica , popo艂udniu udko kurczaza z sa艂atk膮 greck膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post