Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zero siedem

Kiedy napijemy się wódki weselnej

Polecane posty

Gość zero siedem

Już nie mogę normalnie! Jestem z moim facetem już ładnych parę lat. Mieszkamy razem. Ślub mamy w planach kiedyś tam ale powiedzmy na razie nie jest nam do niczego potrzebny. Zresztą chcemy żeby to był fajny dzień, który zapamiętamy na długo... No ale weszliśmy już w ten wiek, że wkoło pełno ludzi się zaręcza, biorą śluby a także płodzą dzieci ;) My jeszcze nie chcemy, jeszcze sporo rzeczy chcemy osiągnąć - między innymi większą pewność finansową (jesteśmy tuż po studiach, zarabiamy nieźle ale w tych czasach nic nie jest pewne więc odkładamy najpierw na czarną godzinę). Nasze rodziny nie dogadują nam, jest ok... ale znajomi i ich rodzice coraz częściej pytają właśnie o ślub, wódkę weselną itp. Jakby to była ich sprawa! Musiałam się wygadać bo już po prostu ręce mi opadają czasem ;) A może macie jakieś fajne teksty, którymi można odparować? :)

Gość gość
ile masz lat?

Gość zero siedem
24 ;) Tyleż samo mój mężczyzna ;)

Gość gość
facec***owinni żenić się po trzydziestce!

Gość gość
No chcemy akurat się wstrzelić przed trzydziestkę i myślimy o ślubie za 4 lata :) O ile nic się między nami nie zmieni oczywiście ;) Ale ja nie wiem dlaczego Ci ludzie tak się wtrącają? Naprawdę moim największym marzeniem nie jest przywdziać białą kiecę a ludzie się zachowują jakby to była jakaś tragedia, że my tyle lat razem i nie mam pierścienia ;]

Gość zero siedem
to ja tam 00:22:28

Gość gość
mieszkasz w Polsce więc zacznij się przyzwyczajać, że tu wszyscy żyją życiem innych i uwielbiają wpieprzać się w cudze sprawy i wszystko krytykować!

Gość zero siedem
Ale to jest idiotyczne! Poza tym, że po kilkudziesięciu powtórzeniach zaczyna mnie to irytować to niczego do mojego życia nie wnosi. A raczej ich życia też to nie wzbogaca... Grrr!

Gość Kobieta Bez Twarzy
24 lata macie a już tak nalegają? Dziwne. Nie przejmuj się, tyle mi przychodzi do głowy by Ci napisać :)

Gość zero siedem
No właśnie dziwne... Ale z drugiej strony rzeczywiście w otoczeniu wysyp zaręczyn ostatnim czasie, także ślubów i ciąż ;) Właśnie ludzi w moim wieku lub młodszych ;) Może to stąd... Ja naprawdę staram się nie przejmować ale ostatnio co spotkam jakiś rodziców moich znajomych to co chwila pytania o ślub... Już nie mówiąc o pieprzonych życzeniach noworocznych, które naprawdę podniosły mi ciśnienie bo wiele osób wprost życzyło mi pierścionka na serdecznym palcu i/lub białej sukni w nowym roku...

Gość gość
Eh olać i nie przeżywać. Jak się zaręczycie będzie ględzenie kiedy ślub. Jak weźmiecie ślub to kiedy dziecko. A potem kiedy drugie. Ewentualnie wtedy może być spokój :D

Gość zero siedem
Nie pociesza mnie to, że wiecznie będą gadać... Ja naprawdę długo nie reagowałam ale ostatnio to już nabrało takiej częstotliwości, że boję się, że w końcu wybuchnę i na kogoś nakrzyczę, że to nie jego zakichany interes :P

Gość zero siedem
up :)