Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam zaproszona na dwie imprezy sylwestrowe ale wybrałam

Polecane posty

Gość gość

wypad w góry, gdzie bawiłam się świetnie do białego rana. Ojciec uważa mnie z tego powodu za dziwną i wypytuje dlaczego nie poszłam poimprezować z koleżankami. Oczywiście znowu stwierdził, że jestem dziwna, aspołeczna i na bank nikogo nie znajdę, jeśli nie będę chodzić z koleżankami na imprezy.

Gość gość
Czy rzeczywiście ma rację?

Gość fdyujgyuik
a w tych gorach to niby sama byłaś czy jak ? chyba tez z kolezankami.

Gość gość
Byłam tam sama, co więcej, dojechałam tam stopem, co tatę dodatkowo zirytowało. Na miejscu spotkałam sympatycznych ludzi, z którymi super spędziłam czas.

Gość gość
Żeby sobie kogoś znaleźć trzeba tego kogoś najpierw spotkać, impreza to świetna okazja, ale równie dobrze możesz poznać chłopaka na przystanku autobusowym czy w tramwaju więc Twój tata ma tylko trochę racji.

Gość gość
Tak się składa, że nie przepadam za wielkomiejskim życiem nocnym i wizja spędzenia sylwka na jakiejś głośnej imprezie średnio mi odpowiadała. Za to wyjazd w góry... jak najbardziej. Chciałam jakiejś odmiany i stąd taki pomysł:) Niestety tata jest zdania, że powinnam polubić imprezy i więcej spotykać się z koleżankami.

Gość gość
w tych gorach to bylam z kolezanke tak tacie mowilam,ale takolezanka jest troche inaczej zbudowana,i nie ma piersi i pipci tak jak ja,jest przystojna

Gość gość
Ej, nie podszywaj się pode mnie! Byłam tam sama i już.

Gość gość
a ta kolezanka w spodniach co cie calowala to byla mama

Gość gość
Bosz... co za dzieciaki tutaj piszą! Naucz się odróżniać podszyw od autora, a dopiero potem się wypowiadaj.

Gość gość
to w sumie fajnie spedzilas sylwestra, nie balas sie sama ? ile masz lat jesli mozna wiedziec ?

Gość gość
24. Nie bałam się, podróżuję stopem już od jakiegoś czasu i nigdy nic złego mnie nie dotknęło.

Gość gość
wazne ze sie dobrze bawilas ja jestem typem introwertyka i dobrze rozumiem twoje podejscie do tematu imprez noworocznych

Gość gość
Ja również jestem typem introwertyka, co nie znaczy, że stronię od ludzi. Po prostu lubię podróżować samotnie i nie mam potrzeby dostosowywać się do koleżanek i ich planów. Wolę wydawać pieniądze na pobyt w górach, niż na imprezę w głośnym klubie.

Gość gość
gdzie nocowałaś i za ile?