Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Baba

Jeśli mnie przyciśnie...

Polecane posty

Przed chwilą, Baba napisał:

Powtórzę, masz teksty jak dzieciak i nie ty będziesz decydować o tym gdzie piszę i kogo podrywam- twoim zdaniem.

Dziwne, że faceci tego o mnie nie piszą 🤣 a znają mnie tu i tam. 

Zawsze ciebie traktowałam według naszych relacji.  Nie sugerowałam się niechęcią ludzi do twojej osoby, a jest ich tu sporo. 

A ty masz teksty jak pani do 70 - tce i pewnie tyle masz. Ty jesteś do tego stopnia wścibska i bezczelna, że interesowało cie co robię z kasą i na co odkładam. W ogóle masz jakiś ból dopy, bo siedzisz w domu i żyjesz z górnika. Wybacz ale ja nie jestem tobą i przestań mnie pouczać co i gdzie mam pisać. Jak ci źle, to wracaj na Nastroik adorować stare pierdziochy, ale nie pouczaj mnie więcej. A teraz karm psychola od kazirodztwa, bo z kim możesz pisać i o czym? O cerowaniu gaci? Błagam. Odbij babo 👋

2 minuty temu, Alex Angel napisał:

I nie pyskuj jezowa, troche szacunku do innych i nie szczekaj tyle jak twoj pan widmok

Ja nie mam pana ale ty juz tak.

Wszyscy zazdrościmy Promyka i Jeżyka to taka miłość plus Greta w koczku i Seven w puchowej kurtce w lecie 😄A na posiłek w roli głównej - pstrągi z Kanady, wyfiletowane przez Widusia, pomidorowa z kaszą i cerowane stare gacie na szelkach 😅👋

12 minut temu, Pył na wietrze napisał:

A o co szło?

A o to, że niektórzy lubią narzucać innym z kim rozmawiać,  a z kim kategorycznie nie!

Nie mam pana, ale mam Pania jak juz, a ty jezowa jestes kundelka widmoka i cie trzyma w klatce na smyczy i karmi kiszonka i napieerdala metalowym pretem po glowie, dlatego taka glupia jestes. Juz calkowicie zgupialas, tyle razy po mordzie dostalas xD

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ja nie mam pana ale ty juz tak.

A kto by cię chciał? Stary hejter od kazirodztwa, ale do czasu. Doczekasz się jak babka Seven 😄

5 minut temu, tymczasowablokada napisał:

A ty masz teksty jak pani do 70 - tce i pewnie tyle masz. Ty jesteś do tego stopnia wścibska i bezczelna, że interesowało cie co robię z kasą i na co odkładam. W ogóle masz jakiś ból dopy, bo siedzisz w domu i żyjesz z górnika. Wybacz ale ja nie jestem tobą i przestań mnie pouczać co i gdzie mam pisać. Jak ci źle, to wracaj na Nastroik adorować stare pierdziochy, ale nie pouczaj mnie więcej. A teraz karm psychola od kazirodztwa, bo z kim możesz pisać i o czym? O cerowaniu gaci? Błagam. Odbij babo 👋

Człowiek jeden dzień nie siedzi na kafeterii i już osobisty zestaw pomyj przejmuje inna baba 😔

Ja pstraga tez bym ojeebal nawet dwa. Teraz moglem jechac do Polski do babci to bym zjadl, ale nie jade, bo wole namiot i glod xD

2 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

Wszyscy zazdrościmy Promyka i Jeżyka to taka miłość plus Greta w koczku i Seven w puchowej kurtce w lecie 😄A na posiłek w roli głównej - pstrągi z Kanady, wyfiletowane przez Widusia, pomidorowa z kaszą i cerowane stare gacie na szelkach 😅👋

Nie wiem co sie z tobą stało ale jak ma początku tutaj weszłam ty taka nie bylaś. Chodzisz gdzieś sie leczyć? 

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

A kto by cię chciał? Stary hejter od kazirodztwa, ale do czasu. Doczekasz się jak babka Seven 😄

Ona jest młodsza od ciebie i milusia bezproblemowa że aż wtf ale to dlatego że horny pewnie 

1 minutę temu, włosynarękach napisał:

Pomidorowa z kaszą bym nawet zjadła 

Kaszą jest dobra ale do farszu na gołąbki. Zamiast ryżu 😊

16 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Babo, zostałaś lesbijką? Dlaczego Madzialena ci poleca dziury? 😳

Żeby życie miało smaczek...

Mam u ciebie jakieś szanse 😍

Moze juz Pani Magdzie od tekstow widmoka sie zwoje w glowie pozmienialy, do tego ojciec zmarl Pani Magdy, a widmok sobie zarty robil 

2 minuty temu, włosynarękach napisał:

Pomidorowa z kaszą bym nawet zjadła 

U nas w rodzinnych stronach tak sie właśnie je ale salowa uważa że tak sie je w więzieniu.

1 minutę temu, Alex Angel napisał:

Ja pstraga tez bym ojeebal nawet dwa. Teraz moglem jechac do Polski do babci to bym zjadl, ale nie jade, bo wole namiot i glod xD

Ja kebaba. I chyba dziś nie gotuję i jadę świętować ostatni dzień wakacji z moim amboniarzem i będzie kebab 😅

Ja nigdy nie jadlem pomidorowej z kasza nawet nie wiedzialem ze cos takiego istnieje

Nigdy nie bylem w wiezieniu, to moze dlatego

8 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Ludzi podnoszą mi poprzeczkę.

Jeśli z tobą rozmawiałam tylko o cerowaniu...

No ostatnio czesto jadam kebaby z frytkami z sosem czosnkowym i duzo salaty, ahh. I popijam pepsi z puszki 😜

Jutro chyba wjedzie na lunch, bo za £7 a taka porcja, to nie moge sie powstrzymac

Ale teksty ma nielepsze od lipedzia, oboje mnie od schizofrenikow i schizoli bezdomnych 😠

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

U nas w rodzinnych stronach tak sie właśnie je ale salowa uważa że tak sie je w więzieniu.

Nie jestem salową udawany architekcie 😁Wiesz tyle co zjesz i co ci zmyśli ten z karetki 😁

Walisz ciągle byki i chyba cierpisz na astygmatyzm i jakieś inne zaburzenia. Ciężko cię zrozumieć i ciągle każdego posądzasz, że ci zazdrości. Pytanie czego? 😄To już sama sobie odpowiedz. I następnym razem zapytaj Promyka jak robi te koktajle z jedzenia 😅

widzialem jak mnie lipedz dzisiaj obgaduje i ze koncertowalem to schizofrenia i tak przylazi i mnie obgaduje, to widmok taki nie jest

3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Całkiem przystojna z ciebie baba 🥰

To ściągaj majtki. Będziemy się całować 🥰

3 minuty temu, Alex Angel napisał:

Ja nigdy nie jadlem pomidorowej z kasza nawet nie wiedzialem ze cos takiego istnieje

Nigdy nie bylem w wiezieniu, to moze dlatego

Ja też nie. Ale to forum ciągle czegoś uczy 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się