Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Igranie z ogniem czyli wstydliwe zabawy sph

Polecane posty

Gość gość

Jakis czas temu odkrylem jak bardzo ekscytujacy jest dla mnie swiat zabaw typu femdom... Choc wlasciwie odkad tylko siegam pamiecia,to moje relacje z Dziewczynami utrzymywaly sie glownie w tym klimacie ;p Ktory to dzieki np."uprzejmosci" Pani higienistki i jej corki juz w podstawowce zostal wrecz, przyklejony mi do plecow... ;/ glupie c**y. eh... Ale na szczescie z czasem, permanetne upokorzenie ktorego doswiadczalem, coraz mniej parzylo, a (co mnie dziwi po dzis dzien ;p) nawet zaczelo wywolywac przyjemny dreszczyk podniecenia ;p Stosunkowo niedawnoodkrylem, ze ow dreszczyk, jak i sposob jego wytwarzania ma wiecej wyznawcow, a nawet wlasna nazwe i definicje ;p Hehe przestalem wiec myslec o sobie i "bziku" w kategoriach "k***a jebniety" ;) Tymbardziej biorac pod uwage, ze wlasnie dzieki czerpaniu "crazy" przyjemnosci z takich zabaw, bez zbednego wstydu nauczylem sie miliona innych sposobow doprowadzania Kobiet do wrzenia... ;> Hehe dzieki temu tez wiem co to pewnosc siebie i praktycznie obce mi jest slowo kompleksy... ;D

Gość adsrweda
Ciekawe. Ja też nie od razu wiedziałam o co chodzi z moimi potrzebami. Bo skąd czerpać wiedzę? W szkole o tym nie uczą, ludzie o tym otwarcie nie rozmawiają. Internet wyjaśni wszystko, ale trzeba wiedzieć czego szukać, albo czekać na przypadek. Zupełnie przypadkowo natrafiłam na forum na temat w którym pisano o Femdom i wtedy zrozumiałam.

Gość facet z 18cm
fajnie masz, zaloze sie ze w zyciu ci sie dobrze wiedzie bo kompleksy cie nie blokujai sie tym kompletnie nie przejmujesz to jest dobre podjescie :) zdradz, prosze jakie to sposoby masz doprowadzenia kobiet do wrzenia?

Gość gość
Hehe wiesz powiedziec Ci moge ;) ale pozniej musial bym Cie... ;> A tak powazniej, to do zabrania Kobiety na wycieczke, polatac ;> najwazniejsza potrzebna Ci czesc ciala nie jest palka w spodniach tylko glowa ;> i nie mam tu na mysli lizanie ;p choc to tez jest meeega ;D (osobiscie uwielbiam) ;p ale to co w glowie! tj. niczym nieograniczana wyobraznia ;>

Gość gość
zakochałam się w facecie, gdy spojrzał na mnie spomiędzy moich ud.:classic_cool:

Gość gość
Anitka? ;> Hehe

Gość gość
Co to jest ta zabawa nomalnym językiem