Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gosia_ns

Krostki

Polecane posty

Go艣膰 Gosia_ns

Witam. Jako dziecko mia艂am drobne krostki na kolanach i 艂ydkach, mama smarowa艂a mi je r贸偶nymi ma艣ciami i z up艂ywem lat znik艂y z n贸g, natomiast pojawi艂y si臋 na nadgarstkach. Nie sw臋dz膮 mnie , ani nie piek膮, s膮 one tylko zaczerwienione. Pani dermatolog przepisa艂a mi ma艣膰, kt贸rej nazwy niestety nie pami臋tam. Stwierdzi艂a, 偶e to nie jest 偶adna alergia, tylko mam tak膮 such膮 sk贸r臋. Gdy smarowa艂am t膮 ma艣ci膮 nadgarstki, krostki znikn臋艂y, lecz gdy ma艣膰 si臋 ju偶 sko艅czy艂a problem powr贸ci艂. Miesi膮c temu wybra艂am si臋 do innej Pani Dermatolog, kt贸ra powiedzia艂a, 偶e og贸lnie mam such膮 sk贸r臋 a to jest pokrzywka. Przepisa艂a mi Advantan i Clatr臋. Krostki si臋 wybieli艂y, wyg艂adzi艂y, lecz gdy spojrz臋 na nadgarstki pod 艣wiat艂o wida膰 t膮 wysypk臋, chocia偶 r臋ka jest g艂adka. Co to mo偶e by膰, jakie s膮 przyczyny tej wysypki i czy s膮 jakie艣 leki, kt贸re zlikwiduj膮 t膮 wysypk臋 tak, 偶e nie b臋dzie w og贸le widoczna?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 MC1952
moja kolezanka,ktora miala tradzikopodobne krosty na calym ciele,dowiedziala sie od pewnej starsze kobiety,ze oklady z moczu moga poprawic wyglad skory.i faktycznie,kolezanka z oporami to stosowala,ale po pol roku byly juz efekty.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach