Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przestarszony

Mialem Parali Senny

Polecane posty

Gość Przestarszony

Czy mieliscie kiedys paraliz senny? Ja wlasnie przed chwila tego doswiadczylem i czuje sie fatalnie:( to bylo takie realne. Ktos zapalil w moim pokoju swiatlo, poczulem ze wszedl do sypialni ktos zly, powietrze coraz bardziej gestnialo..Chcialem podniesc glowe ale nie moglem, nie moglem sie ruszyc Zauwazylem postacie zblizajace sie do mojego lozka. Wygladaly jak lalki porcelanowe z powykrzywianami twarzami. W oczodolach zamiast oczu mialy lustra, szly tak koslawo. Sciagnely koldre z mojego lozka, siadaly mi na ciele, szeptaly, dotykaly mnie, wprost czulem oddech tych istot, modlilem sie w duchu do Boga, zebym mogl odzyskac wladze nad swoim cialem, zeby te istoty [rzestaly,.nawet nie moglem sie ruszyc, krzyknac.. Boze, w zyciu sie tak nie przerazilem

Gość gość
to dziwny ten twój paraliż. ja miałam ze dwa razy- faktycznie nieprzyjemne uczucie ale po nim się zapada w sen, anie budzi.

Gość Przestarszony
ja sie obudzilem...a to bylo takie realne

Gość gość
u mnie to wyglądało tak, że słyszałam co się działo na okolo(realnie- bez żadnych halunów) ale nijak nie mogłam się poruszyć, to było przerażające, lecz byłam tak senna, ze przerazenie nie było takie ja w realu. a za drugim razem wiedziałam już, ze po usnięciu ten stan ustapi

Gość gość
Lalki pomyliły adres:)

Gość Przestarszony
u mnie to bylo wszystko 100% realne.

Gość gość
w tv widzialam program o kobiecie, która miewala paraliże przysenne z halucynacjami. ja na szczęscie takich nie doswiadczyłam. współczuję ci bo już takie bez halucynacji są wystarczająco przerazające i nieprzyjemne.

Gość gość
wierzę mu, choc u mnie na szczęście nigdy to nie wystąpiło. jezeli nie jest to inspirowana obejrzeniem lub przeczytaniem czegoś prowokacja, to szczerze mu wspólczuję, bo będzie bał sie zasnąć.

Gość Przestarszony
Jestem strasznie senny, ale boje sie zasnac! Jak bym byl dzieckiem

Gość gość
Deliryczne zachowania organizmu. Pewnie ostro chlales.