Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mojej ukochanej szwagierki która wyłączyła ze strachu telefon

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że przesiadujesz na tym forum i na pewno to przeczytasz. Jesteś straszną mendą i jeżeli myślałaś, że mój mąż, a twój brat nie powie mi o tych bzdurach, które wymyślasz na mój temat byłaś w błędzie. On jest w pierwszej kolejności moim mężem, ojcem mojego dziecka, a dopiero potem dalej twoim bratem. Zastanów się dziewczyno co ty wyprawiasz, chcesz za wszelką cenę rozbić naszą rodzinę, bo ci nie odpowiada moja osoba. Zajmij się swoją d**ą, swoim mężem, który po pijaku się do mnie dostawiał, a mnie i moją rodzinę zostaw w spokoju. Nie masz nawet tyle odwagi, by odebrać ode mnie telefon. Justyna P.S. Jeśli jednak zdecydujesz się włączyć telefon, nie pożałujesz, znajdziesz tam sreenshoty wiadomości jakie wysyłał do mnie twój cudowny mąż. I ciesz się, że mu Grzesiek nie wybije za nie zębów.

Gość gość
a Ty dzieciuchu zamiast iść do szwagierki i załatwić sprawę face to face piszesz jej jakieś bzdurne wiadomości na forum :D

Gość gość
witam,niezle jej pojechalas z samego rana,czasem tak trzeba szacun

Gość gość
Wiem, że tu przesiaduje, więc niech czyta. Drzwi nie otwiera, mimo, że siedzi w domu. Telefon jeden i drugi wyłączony. Niech zatem czyta tu na forum :).

Gość gość
na razie znamy tylko wersję jednostronną. Chętnie usłyszę wersję szwagierki, bo jakoś w to co napisałaś trudno uwierzyć.

Gość gość
Cóż, widząc jej postawę raczej nie odpisze. Mam nadzieję, że chociaż to przeczyta. Przykra sprawa, że nie chce wyjaśnić sprawy, ale to świadczy jedynie o tym, że ma coś na sumieniu.

Gość gość
ha ha ha jak zwal to zwal.szwagierko odezwij sie,wiemy przeciez,ze to czytasz ha ha

Gość gość
"On jest w pierwszej kolejności moim mężem, ojcem mojego dziecka," :D Ojcem MOJEGO dziecka :D Buahahaha i wszystko jasne. Ojciec JEJ dziecka :D Hahahahahah!!! Jednak niektorym babskom wali na dekiel porzadnie.

Gość gość
czasem tak bywa, biedna dziewczyna:(

Gość gość
8:24 nie widzę w tym nic zabawnego.

Gość gość
Niedlugo będziemy seks uprawiać przez kafe

Gość gość
"8:24 nie widzę w tym nic zabawnego." A ja widze. Maz jest ojcem wspolnego dzicka a nie dziecka jakiegos babsztyla, siedzacego na d***e w domu i czekajacego na kase. Ale juz matka meza, siostra i cala rodzina sa zlem i zagrozeniem dla JEJ dzidziusia :D Glupie babsko. A maz powinien c**przetlumaczyc, ze spraw rodzinnych nie zalatwia sie publicznie. Prosta dziewucho jestes jak cep.

Gość gość
Wypraszam sobie, nie jestem babsztylem i nie czekam na kasę, bo mam swoje pieniądze. Nadal czekam na odpowiedź szwagierki, sama się chwaliła, że tu przesiaduje. Cóż inaczej tej sprawy załatwić się nie da, skoro nie odbiera, nie wpuszcza ani mnie ani mojego męża do domu.

Gość gość
"Nadal czekam na odpowiedź szwagierki, sama się chwaliła, że tu przesiaduje." :D I co z tego, ze tu przesiaduje? Moze ma wiecej klasy od ciebie i w publiczne pyskowki nie wchodzi. A telefonu odbierac nie musi. Drzwi ci otwierac rowniez nie ma obowiazku. A mezulek, ojciec TWOJEGO dziecka :D wie, ze publicznie sprawy rodzinne roztrzasasz? Jestes baba, pyskata i malo kulturalna.

Gość gość
ja jednak jestem za szwgierka....lepsza swoja siostra niz kazda kolejna baba.a wogole gdy jej chlop sie dostawial nie mialas nic przeciwko temu a teraz wystawiasz asa z rekawa?ciekawe.... oj masz cos na sukiemieniu:-D

Gość gość
no to Szczęśliwego Nowego :D także tego...

Gość gość
Asiu to ty (celowo z małej litery):) ? Szkoda, że uważałaś, że masz obowiązek opowiadać na mój temat takie historyjki i to nie tylko do mojego męża, ale również obcych ludzi. Proponuję Ci zająć się swoją rodziną :).

Gość gość
ja jak wyłączam telefon to nie ze strachu idiotko !

Gość gość
kolejny wiejski pustostan , on w pierwszej kolejności jest twoim mężem ? tłuku bez szkoły zapamiętaj ty jesteś przybłędą bez więzów krwi , takie jak ty moze miec kilka siostre ma rodzoną na zawsze a ty wycieruchu ? nie błaznuj

Gość gość
Nie, miałam dużo przeciw temu, mój mąż również, bo był przy tym i nic na sumieniu nie mam :). Od tygodnia jej mąż bombarduje mnie sprośnymi sms-ami, a wczoraj mój mąż dowiedział się od znajomej z pracy, co jego siostra opowiada na mój temat. Poszedł do niej, a ona mu powiedziała kilka nieprawdziwych rzeczy na mój temat, które nie mogły mieć żadnego potwierdzenia, bo po prostu w dniach i godzinach, jakie ona wymieniała spędzałam czas z mężem i naszymi znajomymi. Szkoda, że chciała tak namieszać między nami i nie ma nawet na tyle odwagi by odebrać telefon lub otworzyć drzwi. Tymczasem zmykam, nie mam czasu. Ciekawe czy Asia się odezwie :).

Gość gość
P.S. Szkoda tylko, że mój mąż woli obcą babę (czyli mnie) od swojej siostry (wielkie i silne, cudowne więzy krwi) :).

Gość gość
Nie ma to jak rodzinna atmosfera..mili ludzie:-D

Gość gość
woli ciebie ??? burego wycier**** który obgaduje jego rodzine na necie ? ciekawe jaki to frajer musi być

Gość Przyszła mama na paźdz 2013
:D:D:D

Gość gość
Dawajcie dziwuchy, bo nudno. Jedna niech szczypie, druga gryzie i obie za kudły niech się złapią. Będzie zabawa. Lepsze to niż walki kogutów.

Gość Jaamajka
hehe a ja stawiam ze szwagierka juz to przeczytala i komentuje jako gosć, ze to niby nie ona :)

Gość gość
"gość kolejny wiejski pustostan , on w pierwszej kolejności jest twoim mężem ? tłuku bez szkoły zapamiętaj ty jesteś przybłędą bez więzów krwi , takie jak ty moze miec kilka siostre ma rodzoną na zawsze a ty wycieruchu ? nie błaznuj" Maz jest najważniejszy dla zony Zona dla męża TO jest podstawa udanego małżeństwa:) Rodzice i rodzeństwo nigdzie nie powinny byc ważniejsi niż maz czy zona.

Gość gość
pewno chciałaś wskoczyć jej menżowi do wyra ale ci się nie udało wiejska dziewucho!\

Gość gość
"Od tygodnia jej mąż bombarduje mnie sprośnymi sms-ami" :O To dlaczego pustaku pozwalasz na to? Nalezalo po pierwszym sms-ie uciac takie "zabawy". Ale nie, niunie to smieszylo, podbudowalo jej marne ego :D a teraz mamy biedna, pokrzywdzona dziunie :D Patologia jak diabli. Na publicznym forum rodzinne zale wylewa. A ojciec twojego dziecka :D wie, jaki z ciebie pustak? I marny babiszon bez klasy? :D