Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mojej ukochanej szwagierki która wyłączyła ze strachu telefon

Polecane posty

Gość autorka to ja
No niestety stwierdziłam, że jak nie będę odpisywać to się odczepi, tego samego zdania był mój mąż.

Gość gość
He he ciekawe czy jak teściowa wam się zaczyna wtrącać do małżeństwa to również widzicie wiezy krwi? Ha ha ha/

Gość gość
do porządnej kobiety byle jaki frajer nie ma owagi wypisywać bzdur , pisze się do k***wek itd dających przyzwolenie swoim zachowaniem , wystawiłaś sama sobie obraz prostej k***y którą zaczepiają k****arze , uważaj bo skonczysz w sądzie z tymi swoimi esemesami

Gość gość
No tego jeszcze nie grali. W sądzie za "miłosne" smsy.

Gość gość
teściowa nie ma krwi synowej cepie ! co to za porównanie

Gość gość
"do porządnej kobiety byle jaki frajer nie ma owagi wypisywać bzdur , pisze się do k***wek itd dających przyzwolenie swoim zachowaniem " A ty co sie tak rzucasz ? facet cie zdradza?

Gość autorka to ja
Asiu, a jednak chyba tu jesteś :). Do sądu z sms-ami na które nie odpisywałam? Które mój mąż widział i tylko ze względu na swoją siostrę nic z tym nie robił? No wybacz, ale z k***ą nie mam nic wspólnego.

Gość gość
jako swiadek do sprawy rozwodowej idiotko a nóż szwagierka zechce pogonić frajera a ty nieświadomie jej w tym pomożesz i wtedy zesrasz się w gacie ze złości

Gość gość
Cepie pisałam do tej: kolejny wiejski pustostan , on w pierwszej kolejności jest twoim mężem ? tłuku bez szkoły zapamiętaj ty jesteś przybłędą bez więzów krwi , takie jak ty moze miec kilka siostre ma rodzoną na zawsze a ty wycieruchu ? nie błaznuj

Gość autorka to ja
09:56 - cepie? Gościowi chodziło o to, że jak się teściowa w życie wam wtrąca to nie patrzycie, że to matka męża, łączą go z nią więzy krwi.

Gość autorka to ja
Chętnie zostanę świadkiem jeżeli Asia zdecyduje się z nim rozstać, chętnie zostanie również mój mąż jak i moja teściowa, która też była świadkiem zachowania szwagra męża. Przykre tylko, że moja szwagierka wymyśla na mój temat oszczerstwa.

mąż twojej szwagierki to jakiś tłuk :O albo twój mąż, skoro mu mordy nie obije za te sms'y

Gość gość
naprawde jestes tak tępa że nie rozumiesz o co chodzi ?, k****arz wypisuje do ciebie smsy a ty się cieszysz szmato zamiast wspierać szwagierke dokładasz jej ?, twoje zachowanie jest godne wiejskiej larwy rozkładającej się przed zulami

Gość autorka to ja
Nie chciał nic robić ze względu na siostrę, jest w drugiej ciąży i sama mu mówiłam, że może trzeba odpuścić to sobie da spokój. Ale cóż. Lecę na spacer z dzieckiem.

Gość autorka to ja
Ja mam ją wspierać? Za to, że opowiada o mnie jakieś historię z kosmosu? Że ja się z jakimiś fagasami umawiam i sugeruje mojemu mężowi przez obce dla nas osoby zrobienie badań DNA i czy przypadkiem go HIV nie zaraziłam :D? Wybacz, ale nie. Miarka się przebrała. Chcę z nią porozmawiać i wyjaśnić tą sytuację. Ona najpierw nie odbierała, potem wyłączyła telefony, a jak poszliśmy do niej nie otworzyła drzwi.

Gość gość
jesteś zerem i suką przecież to rodzina jest dla niego najważniejsza a nie jakaś obca baba która chce wskakiwac innym do łózka

Gość gość
no dobra, wygrałaś!!! Od samego początku mnie w********ś, jesteś zwykłą szmatą, co myśli, że jest naj, naj! Mój brat jest ślepy, że nie widzi, jaka z ciebie manipulatorka! Mam w d***e ciebie i twoje fochy, a od mojego meza sie odp*****l!!!!!

Gość gość
Ja jestem za autorką . Czytam temat od początku i tu widać że chyba tu pisze szwagierka jej . Bo nikt normalny by nie wyzywał obecej osoby z taką nienawiścią .

Gość gość
jeśli mówiła o tobie takie rzeczy a jesteś niewinna to faktycznie powinna się leczyć. A jej mąż to jakiś frajer. Powinnas była mu napisać co niego jak wysyłał Ci takie sms. Ale co go skłoniło do tego?

Gość gość
ja też za autorką.mam podobną sytuację z babą szwagra......za ploty wali się liścia w ryj i tyle...dlatwgo moja niby szwagierka wie że ma liścia ode mnie więc mnie unika hehehe.Ale przyjdzie kryska na matyska :)

Gość gość
Otóż szwagierko jako obca osoba ci napiszę że dla męża zawsze żona będzie ważniejsza niż siostra czy brat .

Gość gość
dokladnie, sama jestem w konflikcie z siostra meza, w sumie ona ma jakies problemy wiecznie a to ze ja sobie pozwalam na to wiec nie przypadam jej do gustu, autorka ma racje ale jedyne czego nie powinna robic to upubliczniać swoich problemow na forum

Komuś tu żal du/pę ściska. Autorka ma screeny z wiadomości od szwagra dzi/wkarza, a tępa siostrzyczka męża wkurza się na swoją bratową za to hahahahaha dobre. Śmiać mi się chce z takich żałosnych babonów - facet ją wali po rogach, a ona obwinia wszystkich tylko nie jego, ba! nawet go broni i chce żeby to tamta (która z takim kretynem nawet nie chce mieć nic wspólnego) się od niego odwaliła, choć wcale się nie przystawia. Typowa wiejska kwoka :P

Gość gość
Co to "upublicznianie", skoro i tak nikt ich nie zna? Bez przesady.

Gość gość
Ja to myślę że ta szwagierka powinna iśc z sobą do lekarza. Po pierwsze kto normalny obgaduje kogoś po to aby mu zrujnować życie . Po drugie autorka się o tym dowiedziała a ty nawet nie potrafisz się znią spotkać w oko w oko . Normlana dorosła kobieta by wyszła na przeciw a nie dopiero na forum zrobiłaś się jak to się pisze mocna w gębie .

Gość gość
Jak to na kafe bywa....patologiczna rodzinka :D I ty i ojciec twojego dziecka i szwagierka i jej maz. Dno. Szumowiny. Nie wyobrazam sobie, aby w mojej rodzinie ktokolwiek zwiazal sie z takim zerem. To pewnie jakies pijaczyny, w takich rodzinach zawsze takie konflikty sa.

Gość gość
hahahahaha ty naprawde myslisz ze on jest z toba blizej niz z wlasna siostra? hahahaha zone mozna zmienic , a rodziny NIGDY! rzeba byc tepym zeby tego nie wiedziec

Gość gość
no to ladnie sie wkopalas, trzeba bylo jej powiedziec zaraz po pierwszym smsie ze on ci tak pisze a ty dalej mu POZWALALAS na to i nic nie zrobilas! nie dziwie sie, ze ona cie nie szanuje, nie zaslugujesz na to

Gość gość
Maz jest dla zony najważniejszy a zona dla męża:) Rodzina jest na drugim miejscu .

Gość gość
Autorka zrobiła wszystko by sie spotkać , porozmawiac PO LUDZKU poszła z mężem, stala pod drzwiami, dzwoniła, zero odzewu.. skoro wiedziała, że szwagierka przebywa często na tym forum... dlaczego miała by tego nie wykorzystać? skoro inne sposoby nie dawaly rezultatow? Autorka nie chciała jej denerwować bo jest w ciąży, chciała sprawę zalatwić normalnie, delikatnie... rozmową! ale nie... trzeba szopki robic trzeba pokazac jaką sie jest "Nad" ... SZWAGIERKO! nie udław się wlasna nienawiścią i zazdrością :)